Timo a hviezdna obloha

Zuzana Dušičková

SVK Slovensky Zum Zum production2020/11

Kniha: Timo a hviezdna obloha - Zuzana Dušičková
Katalógové číslo: 401703 viac »
Ušetríte až 1,66 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
13,24
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Timo a hviezdna obloha

Kedy ste sa naposledy len tak pozreli hore na hviezdy? Kniha Timo a hviezdna obloha by chcela deťom, ale aj ich rodičom, ukázať, ako príjemne a oslobodzujúco sa môžu cítiť, keď večer zaklonia hlavu smerom dohora. Hlavným hrdinom knihy je pudlík Timo, ktorý žije v meste ožiarenom lampami. Keď však s rodinou odíde na dovolenku do hôr, onemie od úžasu. Toľko svetielok na oblohe! Práve vtedy ponad smrečinu preletí netopier Štrubik, ktorý sa Tima ujme a spolu objavujú tajomstvá nočnej oblohy. Štrubik Timovi vysvetlí, ako nájsť na oblohe Polárku, kde je Malý a Veľký voz, dokonca aj to, že padajúce hviezdy v skutočnosti nie sú padajúcimi hviezdami. Tima to zaujíma, ale oveľa viac sa mu páči pozerať sa na tú krásu. Ak deti po prečítaní príbehu o Timovi a Štrubikovi nočná obloha zaujme natoľko, že by sa o jej tajomstvách chceli dozvedieť viac, budeme radi, ak sa kniha stane? podnetom pre ďalšie objavovanie. A tým, ktorí zmýšľajú ako Timo a nebudú potrebovať ďalšie štúdiá, by sme knižkou radi odkázali pozrite sa ve er na hviezdy, stojí to za to.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
401703
Názov
Timo a hviezdna obloha
EAN/ISBN
9788089896110
Forma
Pevná
Autor
Zuzana Dušičková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
32
Rozmer
230×280
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Timo a hviezdna obloha zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.