Šťastné a spokojné dieťa alebo ako zvládnuť emócie - Rady lenivej mamy

Rady lenivej mamy

Anna Bykovová

SVK Slovensky IKAR2021/05

Kniha: Šťastné a spokojné dieťa alebo ako zvládnuť emócie - Rady lenivej mamy - Rady lenivej mamy - 1. vydanie - Anna Bykovová
Katalógové číslo: 400657 viac »
Ušetríte až 1,11 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,79
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Šťastné a spokojné dieťa alebo ako zvládnuť emócie - Rady lenivej mamy

Rady lenivej mamy

Pedagogička, psychologička a autorka edície bestsellerov Lenivá mama, Anna Bykovová, sa vo svojej novej knihe zamerala na problematiku detských emócií. Matematika, šach, angličtina – každý rodič vie, prečo to svoje dieťa učí. Ako sa má však dieťa vyznať vo svojich pocitoch, citlivo vnímať, čo sa deje v jeho duši alebo v duši iného človeka a ovládať sa v rozličných situáciách? Dá sa to vôbec naučiť deti? A ak áno, načo im to bude? Anna Bykovová vám vysvetlí, prečo treba dieťa oboznámiť so svetom emócií a ako to pomocou hier a zábavných úloh ľahko a veselo zvládnete. V knihe nájdete príklady rozhovorov s deťmi, zábavné cvičenia a hry, vďaka ktorým môžete dieťa skamarátiť s emóciami. Prečo je potrebná táto kniha: ? aby ste sa naučili lepšie rozumieť vlastnému dieťaťu, ? aby ste dieťaťu vysvetlili, ako ono samo môže pochopiť iných ľudí, ? aby ste mu napokon poskytli možnosť rozumieť samému sebe. „V novej knihe hovorí Anna Bykovová o tom, ako naučiť deti spracovať stres a ovládať sa: uznajte, v dnešnom svete takéto zručnosti nie sú na zahodenie. V hravej forme možno dieťaťu vysvetliť, čo sú emócie, aké poznáme, a najmä – naučiť sa ich prejavovať a prežívať.“ Oľga Černovová, šéfredaktorka Z ruského originálu Kak podružiť detej s emociami. Sovety „lenivoj mamy“ (Eksmo, Moskva 2019) preložila Silvia Semaková.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
400657
Názov
Šťastné a spokojné dieťa alebo ako zvládnuť emócie
Podnázov
Rady lenivej mamy
EAN/ISBN
9788055176413
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Anna Bykovová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/05
Rozsah
128
Rozmer
235×162×17 mm
Hmotnosť
0,32
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šťastné a spokojné dieťa alebo ako zvládnuť emócie - Rady lenivej mamy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.