Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práva s komentárom

Peter Roháček; Maroš Prosman

SVK Slovensky Wolters Kluwer2020/10

Kniha: Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práva s komentárom - Peter Roháček; Maroš Prosman
Katalógové číslo: 400451 viac »
Ušetríte až 0,46 € z bežnej ceny 12,60
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,14
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práva s komentárom

Publikácia „Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práva s komentárom“ spracúva doterajšiu judikatúru Súdneho dvora EÚ v oblasti colnej únie EÚ a pohybu tovaru cez colnú hranicu a identifikuje významné rozsudky týkajúce sa cla, ktoré výraznou mierou prispeli k objasneniu často neurčitých a nejednoznačných ustanovení colnej legislatívy a k ich výkladu.
Publikácia oboznamuje čitateľa s obsahom judikátu, čo zahŕňa uvedenie čísla rozsudku a jeho názov, heslovitú charakteristiku predmetu sporu, presnú citáciu relevantnej prejudiciálnej otázky, výberu z odôvodnenia, návrhu generálneho advokáta (ak nebolo vo veci rozhodnuté bez jeho návrhov) a citáciu podstatných častí výroku. V záverečnej časti autori ponúkajú stručný komentár k judikátu, aby bolo zrejmé, čo je jeho predmetom, prečo je významný a či je (a z akého dôvodu) použiteľný aj v súčasnosti.
Predkladaná publikácia je určená pre odbornú obec a jej cieľom je pomôcť rozšíreniu aplikácie spracovaných rozsudkov predovšetkým v rozhodovacej činnosti slovenských súdov a iných orgánov verejnej moci pri rozhodovaní vo veciach regulovaných colnými predpismi. V neposlednom rade je publikácia určená tiež hospodárskym subjektom a ich právnym zástupcom pri uplatňovaní svojich práv a právom chránených záujmov v colnej oblasti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
400451
Názov
Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práv
EAN/ISBN
9788057102434
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Peter Roháček; Maroš Prosman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
224
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
4%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práva s komentárom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.