Akí sú? Taliani

zábavný sprievodca národnou povahou

SVK Slovensky Lingea2020/10

Kniha: Akí sú? Taliani - zábavný sprievodca národnou povahou - 1. vydanie
Katalógové číslo: 399706 viac »
Ušetríte až 0,99 € z bežnej ceny 6,50
A navyše získate 5 vernostných bodov
Séria kníh: Akí sú?
Akí sú?
Titul je zaradený v tejto sérii
5,51
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Akí sú? Taliani

zábavný sprievodca národnou povahou

Cudzinci sa zhodujú na tom, že Taliani žijú v prekrásnej krajine plnej umeleckých pokladov. Sú považovaní za spokojný národ, ktorý sa rád zabáva a vyniká v gastronómii, móde a dizajne. Sú známi svojím famóznym spevom a kuchárskym umením a príšernými organizačnými schopnosťami. Od Talianov sa očakáva, že budú krásni a démonickí milenci. Od Talianok, že budú vášnivé a atraktívne, vynikajúce kuchárky a bezhranične milujúce mamičky. S rovnakou vášňou sa Taliani venujú tiež stolovaniu. Keď príde na prípravu akéhokoľvek jedla, talianske nadšenie nepozná hranice. Pomyselnou bodkou je dobré víno, ktoré síce popíjajú zvyčajne len pri jedle, ale to neznamená, že by sa nejako obmedzovali. Taliansko je tiež krajinou protikladov. Je to krajina katolíckej cirkvi aj krajina mafie. Jej technické vymoženosti patria k najpokročilejším na celom svete a jej kanalizácia k tým najzastaranejším. Rozdielne črty svojho obyvateľstva Taliani vysvetľujú priamočiarým delením krajiny na sever a juh. Taliani sú štedrí, ale k ich štedrosti pristupujte opatrne, pretože v Taliansku so sebou len máloktorý darček nenesie žiadne záväzky. Taliani sú úžasní herci, a ich život často pripomína jedno veľké predstavenie. Napríklad neuveriteľný taliansky dabing môže za neuveriteľný úspech podradných amerických seriálov, v ktorých dokázala nefalšovaná vášnivosť dabovaných verzií úspešne zakryť podpriemernú kvalitu pôvodných dialógov. V knihe sa zábavne dočítate oveľa viac o každodennom živote a povahe Talianov, aby ste ich lepšie pochopili a ľahšie s nimi nadviazali kontakt. Nechajte sa inšpirovať a spoznajte taliansku dušu!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
399706
Názov
Akí sú? Taliani
Podnázov
zábavný sprievodca národnou povahou
EAN/ISBN
9788081452376
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Edícia
Akí sú?
Rozsah
96
Rozmer
178×110×8 mm
Hmotnosť
0,11
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Akí sú? Taliani zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.