Akí sú? Američania

zábavný sprievodca národnou povahou

SVK Slovensky Lingea2020/10

Kniha: Akí sú? Američania - zábavný sprievodca národnou povahou - 1. vydanie
Katalógové číslo: 399701 viac »
Ušetríte až 0,17 € z bežnej ceny 4,90
A navyše získate 4 vernostné body
Séria kníh: Akí sú?
Akí sú?
Titul je zaradený v tejto sérii
4,73
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Akí sú? Američania

zábavný sprievodca národnou povahou

Američania sú hrdí na to, že sa odlišujú jeden od druhého a od zvyšku sveta. Ako národ prisťahovalcov môžu byť Američania v podstate akejkoľvek etnickej príslušnosti. Azda jediný očividný rozdiel medzi Američanmi a obyvateľmi iných krajín je v tom, že Američania trávia v puberte oveľa viac času u zubára, takže majú úžasne rovné zuby. Ide tiež o národ, ktorého najzákladnejším spoločenským vzťahom je nezáväzná známosť a predovšetkým milujú šport. Byť tým najlepším je pre Američana veľmi dôležité. Prakticky každé podujatie v živote Američana smeruje k tomu, aby malo svojho víťaza, alebo aspoň účastníka, ktorý z celej veci vyjde lepšie ako ostatní. Ba čo viac: Američania si myslia, že oni sami sú jediným národom, ktorý je naozaj schopný víťaziť. Vyhrávanie je pre Američanov dôležité, pretože sa vďaka nemu cítia dobre, a dobrý pocit je to čo v Amerike ide. Ľudia pozerajú na akékoľvek osobné ťažkosti alebo krízy s optimizmom. Snažia sa vždy na všetkom nájsť svetlú stránku, hoci zdanlivo žiadna neexistuje. Faktor dobrého pocitu ovplyvňuje všetky aspekty osobného a verejného života. Američania všetko vnímajú z pohľadu peňazí, keďže peniaze sa dajú kvantifikovať. Zmysluplnými meradlami teda sú peniaze (veľký narušiteľ rovnosti), krása a úspech. Niekedy rovno kombinácia všetkých troch, ako v prípade podania botulotoxínu. Jedna americká celebrita kedysi povedala: „Nikdy nemôžete byť príliš bohatý alebo príliš štíhly.“ Všetci Američania túžia byť pekní, štíhli (a bohatí). To ale neznamená, že priemerný človek je štíhly; ani zďaleka nie. V knihe sa dočítate oveľa viac o každodennom živote a povahe Američanov, aby ste ich lepšie pochopili a ľahšie s nimi nadviazali kontakt. Nechajte sa inšpirovať a spoznajte americký sen.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
399701
Názov
Akí sú? Američania
Podnázov
zábavný sprievodca národnou povahou
EAN/ISBN
9788081452338
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Edícia
Akí sú?
Rozsah
96
Rozmer
178×110×8 mm
Hmotnosť
0,11
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Akí sú? Američania zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.