Na živote je krásne aj to...

Katarína Brňáková

SVK Slovensky Vydavateľstvo TOP1 knihy2020/10

Kniha: Na živote je krásne aj to... - Katarína Brňáková
Katalógové číslo: 398731 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Na živote je krásne aj to...

Kniha o tom, ako sa meniť na lepších tak, aby nám všetkým lepšie bolo. A deliť sa o to. Výber z najlepších príspevkov autorky, publikovaných v skupine 99 dňová výzva s Andym Winsonom (Zmeň svoje telo - zmeníš svoj život) na sociálnej sieti Facebook. 30 príbehov z každodenného života, s návodom, ako presvetliť svetlom lásky to, čo sa nám môže zdať ako temnota. Katarína Brňáková Spoluautorka jedinej knihy na slovenskom knižnom trhu s doživotným titulom Inovatívny čin roka, zakladateľka medzinárodnej kampane na podporu vzťahovej výchovy, matka troch detí. Majiteľka vydavateľstva TOP1 knihy, večná študentka sebalásky a lásky k životu. Andy Winson Medzinárodne uznávaný transformačný líder a autor bestselleru Mysli, Konaj, Zbohatni. Jeho poslaním je viesť ľudí autentickou premenou k osobnej, vzťahovej a finančnej prosperite. Za posledných 25 rokov svojho pôsobenia pomohol viac ako 570 000 klientom osobnými konzultáciami, seminármi, online kurzami, vysielaním, publikáciami, či prednáškami na pôde významných konferencií. Pri založení 99-dňovej výzvy ani netušil, že skupina sa pre mnohých jej členov stane druhou rodinou. Bezpečným a podporujúcim prostredím, v ktorom sa zrodia príbehy nádherných životných premien.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
398731
Názov
Na živote je krásne aj to...
EAN/ISBN
9788089976010
Forma
Pevná
Autor
Katarína Brňáková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
152
Rozmer
122×185
Hmotnosť
0,33
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na živote je krásne aj to... zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.