Toto je Kórea

SVK Slovensky IKAR2021/02

Kniha: Toto je Kórea - 1. vydanie
Jedniečná sonda do kórejskej kultúry
Katalógové číslo: 397955 viac »
Ušetríte až 4,20 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,70
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Toto je Kórea

Kórea je práve v kurze – či už ide o Oscarmi ocenený kórejský film Parazit, explóziu záujmu o K-pop, gurmánov, ktorí milujú pibimbap a kimčchi, alebo o nevídaný dopyt po K-kozmetike. Koľko však toho viete o skutočnej Kórei a o tom, ako svoju krajinu vnímajú jej obyvatelia? Tento knižný sprievodca vás zoznámi s pôsobivými dejinami a úžasnou geografiou Kórey, jej jedinečnými zvykmi aj osobitosťami každodenného života. Prináša vyčerpávajúci prehľad všetkého, čo je kórejské – spoznáte kuchyňu, dejiny, architektúru, umenie, svojráznu módnu scénu, inovatívny dizajn, rodinný život, tradície, filozofiu, hudbu, zemepis a najnovšie technológie.

Ak sa chcete naučiť randiť po kórejsky, dozvedieť sa, kam chodia miestni obyvatelia na dovolenku, objaviť správny spôsob konzumácie kórejských pokrmov alebo si zlepšiť emočnú inteligenciu pomocou umenia nunčchi, tento sprievodca srdcom a dušou Kórey nesmie chýbať vo vašej knižnici. Z anglického originálu preložili Hana Kucharovičová, Zuzana Hritzová, Martin Katuščák a František Paulovič.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
397955
Názov
Toto je Kórea
EAN/ISBN
9788055176116
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/02
Rozsah
224
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss 5 z 5
25.02.2021 17:17:56

Stručný a zároveň komplexný pohľad na kórejský polostrov doplnený o pôsobivú vizuálnu stránku. Nájdete tu všetko od dejín, cez geografiu a jazyk, až po rôzne aspekty kultúry a popkultúry. Bonusom sú užitočné tipy pre prípadných turistov. Samozrejme, žiadny národ nemožno prezentovať ako monolit. Autorka si to našťastie uvedomuje a svoje postrehy nezovšeobecňuje. Túto publikáciu teda vnímam ako bohatého sprievodcu Kóreou. Môže poslúžiť ako úvod pre tých, ktorý o "k-svete" nič nevedia, a zároveň sa zíde aj tým, ktorí si chcú rozšíriť svoje neúplné základné poznatky.