Nákupné prepínačky

Kristína Koronthályová

SVK Slovensky Kristína Koronthályová

Kniha: Nákupné prepínačky - 1. vydanie - Kristína Koronthályová
Katalógové číslo: 397631 viac »
9,77

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nákupné prepínačky

Je to ilustrovaný príbeh troch individuí predstavujúci kanál dnešnej spoločnosti podaný nenáročnou formou čierneho humoru a nadhľadu. Crem dela crema naivity, hlúposti, zloby. Každý z nich je jedinečný charakter predstavujúci top vo svojej vlastnej kategórii. Panoptikum antitypov zobrazených vo svojej najextrémnejšej podobe predstavujúcich obete konzumu, lenivosť, komplexy, zákernosť, závislosti a iné neduhy dnešnej doby. Vo svojej knižke im venujem priestor, aby sme si z nich mohli aspoň urobiť srandu, keďže zbaviť sa ich nie vždy dá. Príbeh je voľným pokračovaním prvého dielu, v ktorom sa traja tragédi posnažia vyhodiť do povetria celé mesto počas Adventu, ale kvôli vlastnej hlúposti vyhodia do povetria akurát tak samých seba. Lebo kto druhému jamu kope sám do nej spadne. Alebo v tomto prípade kto vysoko lieta, nízko spadne ...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
397631
Názov
Nákupné prepínačky
EAN/ISBN
9788057022251
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kristína Koronthályová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
44
Rozmer
160×160×4 mm
Hmotnosť
0,08
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nákupné prepínačky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.