Mágia slovanských bohov a symbolov

SVK Slovensky Eugenika2020/09

Kniha: Mágia slovanských bohov a symbolov
Katalógové číslo: 397520 viac »
7,01

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mágia slovanských bohov a symbolov

Táto publikácia sa skladá z obrázkov určených na vyfarbovanie, ale aj z bohatého sprievodného textu. Ten vysvetľuje, čo predstavujú rôzne tu vyobrazené božstvá, čarovné bytosti, zvieratá a symboly. A tiež tu nájdete rady, akým spôsobom tieto obrázky vyfarbovať a na čo pritom myslieť, aby táto príjemná a zároveň magická činnosť splnila svoj účel.

Každý obrázok má totiž svoj špecifický význam a účinok, takže jeho vyfarbenie sa hodí na určitú situáciu, problém či želanie.

Kniha vám zábavným aj kreatívnym spôsobom predstaví pestrý svet slovanských bohov a svetonázoru; súčasne poslúži aj ako účinný nástroj na zmenu vášho života k lepšiemu.

Naši predkovia vnímali všetko ako živé; všetkému pripisovali božský pôvod. Robili rituály, prinášali obete, prosili bohov o pomoc. Aj vy môžete tieto prastaré poznatky využiť a vniesť do svojho života viac čara...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
397520
Názov
Mágia slovanských bohov a symbolov
EAN/ISBN
9788081006081
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/09
Rozsah
120
Rozmer
210×210 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mágia slovanských bohov a symbolov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.