Stíhači

Ján Spišiak

SVK Slovensky Sunday Walk2020/09

Kniha: Stíhači - Ján Spišiak
Pre tých, ktorí majú radi humor a hokej
Katalógové číslo: 397395 viac »
Ušetríte až 2,54 € z bežnej ceny 11,99
A navyše získate 9 vernostných bodov
Stíhači
Titul je zaradený v tejto sérii
9,45
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Stíhači

Hokejový tím Stíhačov - partia bývalých hráčov a amatérskych nadšencov - na čele s kapitánom s prezývkou Mrkva, vyzve profesionálny ligový tím na priateľský zápas. Mrkva sa chopí organizovania podujatia s jemu vlastnou priamočiarosťou a akčnosťou, čím zaskočí hlavne manažment ligového klubu. A séria humorných situácií sa začína. Ľadový hokej je na Slovensku fenomén, ktorý sa berie smrteľne vážne, ale aj s úsmevom. Príbeh o Stíhačoch ukazuje, že sa tieto dve roviny navzájom nevylučujú, ale dokážu sa rovnocenne striedať, tak ako sa na ľade po vážnych ligových dueloch striedajú profesionálne tímy so zapálenými amatérmi. Večerné partičkové duely sú zmesou rôznych príbehov, osudov a emócií, o ktorých sa často nehovorí - čo sa stane na ľade, zostane na ľade. Aj preto je osviežujúce prečítať si príbeh, ktorý odkryje tento neobyčajný svet aj pre tých, čo si ho nikdy nevyskúšali na vlastnej koži, ale určite sa v ňom nájdu mnohí viac či menej pravidelní hráči. Každé správne hokejové mesto má svojich Stíhačov, každý správny zimák má vlastnú tribúnu majstrov sveta, každý správny Stíhač má (alebo si časom nájde) svoju stíhačku. Pavol Gašpar, hokejový komentátor

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
397395
Názov
Stíhači
EAN/ISBN
9788097367008
Forma
Brožovaná
Autor
Ján Spišiak
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/09
Rozsah
182
Rozmer
130×200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Valéria 5 z 5
31.03.2021 09:13:20

Útlu knižočku som prečítala za 2 dni. Na to,že má niečo málo cez 180 strán sa čítala pomerne pomaly. Kniha sa začína predkapitolou s názvom Intro. Už tu autor perfektne narába so slovami, predstavuje nám hráčov amatérskeho tímu stíhačov, ktorý sa skladá z bývalých hráčov hokeja a hokejových nadšencov mesta Banská Bystrica. Celý príbeh sa odohráva na bystrickom štadióne a v jeho okolí. Pri kapitole Intro sú predstavení hráči, a tiež malé zádrhele, ktoré verím, že sú na hokejových štadiónoch úplne bežné. Veľmi sa mi páčila myšlienka zakomponovať, aj na prvý pohľad, úplne nepodstatné osoby do príbehu,pretože aj vďaka nim vzniklo veľa naozaj vtipných momentov.