Každý sám, a predsa spolu

SVK Slovensky Elist2020/09

Kniha: Každý sám, a predsa spolu - 1. vydanie
Katalógové číslo: 396199 viac »
Ušetríte až 1,93 € z bežnej ceny 11,95
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Každý sám, a predsa spolu

"Mala to byť obyčajná domáca úloha v čase koronakrízy. Ale vznikli texty plné pocitov, povzbudivých myšlienok, nádeje, postrehov, ktoré sme my, dospelí, ani nevnímali. „Myslel som, že je to od nás veľmi ďaleko, tak som ani len nesníval, že by sa to mohlo jedného dňa objaviť aj u nás...“ „Život mimo chaty poznám len z telky, internetu a z rozprávania mojich rodičov...“ „V tomto čase je veľmi dôležité, aby sme sa navzájom povzbudzovali...“ Preto sme domáce úlohy povýšili na celoslovenskú výzvu. Z príspevkov vznikla zbierka, ktorá je výpoveďou detí, rodičov, učiteľov a známych osobností z oblasti školstva, vedy, športu, televízie i z radov spisovateľov. Tieto príbehy, úvahy, básne a modlitby nám budú pripomínať túto ťažkú skúšku v našich životoch, ale rovnako nám budú aj nádejou do budúcnosti, ak by sa niečo podobné zopakovalo. V týchto ťažkých časoch v tom nikto nie je sám. SME V TOM VŠETCI SPOLU A BEZ ROZDIELU. Zisk z predaja knihy darujeme neziskovej organizácii PLAMIENOK."
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
396199
Názov
Každý sám, a predsa spolu
EAN/ISBN
9788081973246
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/09
Rozsah
240
Rozmer
216×155×20 mm
Hmotnosť
0,51
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Každý sám, a predsa spolu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.