Přecitlivělí lidé a introverti

Ilse Sand

CZE Česky Eugenika2020/08

Kniha: Přecitlivělí lidé a introverti - 1. vydanie - Ilse Sand
Katalógové číslo: 395897 viac »
Ušetríte až 0,22 € z bežnej ceny 6,60
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,38
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Přecitlivělí lidé a introverti

Ilse Sand, ktorá má za sebou mnoho rokov praxe pastorky a neskôr psychoterapeutky, najprv popisuje introvertný osobnostný typ a vysokú citlivosť ako povahovú črtu. Ďalej ponúka užitočné rady a konkrétne odporúčania, ako si nastavovať hranice, ako ochrániť svoje vnútro pred nadmernou stimuláciou, ako sa za seba vedieť postaviť aj ako si užívať spoločnosť druhých vlastným jedinečným spôsobom a zároveň v tejto interakcii nachádzať radosť a zmysluplnosť. Na konci knihy nájdete aj dva testy, vďaka ktorým si môžete urobiť predstavu, nakoľko introvertní a senzitívni ste vy sami. Ako sa vysporiadať s každodennými výzvami života v kultúre, ktorá oceňuje extrovertnosť? V kultúre, kde potreba byť spoločenský je cennejšia než potreba po hlbokom rozmýšľaní alebo spokojnej samote? Introvertní aj senzitívni ľudia majú svoje prednosti napríklad talent predvídať, čo by sa mohlo pokaziť, pričom sa nenechajú odbiť poznámkami typu musíš sa na veci dívať pozitívne alebo nehľadaj všade problémy. Ak sa introverti a vysoko citliví ľudia budú čoraz viac zlepšovať v nastavovaní hraníc a organizovaní svojich životov, budú spokojnejší a svet môže ťažiť z ich talentov. Ľudia môžu byť rôzni a rôzne jednať, a napriek tomu sú v poriadku presne takí, akí sú. Sama autorka patrí k tomuto typu a hovorí: Bolo úžasné zistiť, že existujú aj iní ľudia ako ja. Presvedčila som sa tak, že tí, ktorí ma pokladali za ufňukanú, egocentrickú, sebeckú alebo lenivú, ma videli zle. Neskôr sa stalo mojím poslaním pomáhať druhým, aby si začali viac veriť na základe poznanie svojho osobnostného typu, čo pomáha vyrovnať sa so svojimi slabosťami a poznať svoje silné stránky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
395897
Názov
Přecitlivělí lidé a introverti
EAN/ISBN
9788081006326
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ilse Sand
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/08
Rozsah
132
Rozmer
117×179 mm
Hmotnosť
0,09
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Přecitlivělí lidé a introverti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.