Náhodní hrdinovia

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2020/10

Kniha: Náhodní hrdinovia - 1. vydanie - Danielle Steel
Katalógové číslo: 391322 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Náhodní hrdinovia

V jedno májové ráno sú na letisku JFK v New Yorku pripravené na odlet dve lietadlá. Pri bezpečnostnej kontrole nájde agentka Bernice Adamsová v prepravke pohľadnicu so zvláštnym, znepokojivým odkazom. Bernice informuje o náleze nadriadenú, no tá nad jej obavami iba mávne rukou. Bernice však dá na intuíciu a zburcuje bezpečnostné oddelenie. Čoskoro dorazí Ben Waterman, agent vnútornej bezpečnosti, ktorého stále trápi pocit viny z nevydareného zásahu, pri ktorom zahynuli rukojemníci. Aj Ben začne mať podozrenie.

Kto nechal na letisku tú pohľadnicu a čo presne odkaz znamená?

Ben si prezrie zoznam cestujúcich a zameria sa na lietadlo A321, ktoré má pilotovať Helen Smithová. Predtým pracovala v armáde a bola mimoriadne úspešná, lenže potom jej v Iraku zahynul manžel a ona zostala sama s tromi deťmi. Na palube lietadla je aj slávna filmová hviezda, pilot vo výslužbe či nervózny otec so synom, ktorého uniesol svojej žene. Ben prehľadáva údaje a inštinkt mu čoraz viac napovedá, že práve v Heleninom lietadle sedí človek, ktorý plánuje niečo hrozné. Cestujúci, posádka aj experti na zemi sa musia z minúty na minútu stať hrdinami, aby odvrátili hroziacu katastrofu.

Z anglického originálu Accidental Heroes (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2018) preložila Miriam Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
391322
Názov
Náhodní hrdinovia
EAN/ISBN
9788055174242
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
248
Rozmer
200×125×24 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Náhodní hrdinovia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.