Štrkáč Callahan

Juraj Červenák

SVK Slovensky Artis Omnis2020/06

Kniha: Štrkáč Callahan - 1. vydanie - Juraj Červenák
Divoký západ ešte nikdy nebol divokejší
Katalógové číslo: 389959 viac »
Ušetríte až 3,82 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,08
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Štrkáč Callahan

Zaprášené arizonské pohraničie je rajom banditov, nájomných vrahov, fľandier, lovcov skalpov a indiánskych hrdlorezov. Azda iba jeden človek si s tou chamraďou dokáže poradiť – keď Callahan tasí Krásku a Beštiu, štvanci padajú po tuctoch. Lenže, čo keď lovec ľudí natrafí na nebezpečenstvo, ktoré nie je celkom ľudského pôvodu? Na mŕtvych, čo odmietajú hniť v hroboch, na obludy z prastarých podzemných chrámov alebo na démonov, ktorí sa živia ľudskou krvou? Stačí vám búchačka, aby ste zastavili rozzúrené indiánske božstvo?

Westernová divočina s prvkami fantasy a hororu od Juraja Červenáka, tvorcu Černokňažníka, Bohatiera, Báthoryho či historických detektívok o kapitánovi Steinovi a notárovi Barbaričovi.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
389959
Názov
Štrkáč Callahan
EAN/ISBN
9788082010681
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Juraj Červenák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/06
Rozsah
240
Rozmer
120×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Zbrane náhle zmĺkli, no dunivá ozvena streľby ešte niekoľko sekúnd vibrovala miestnosťou a rozochvievala mi ušné bubienky. Vo vzduchu voňal spálený pušný prach. Niekto by možno pokrčil nosom a nazval to smradom, ale mne to voňalo ako farárovi kadidlo. Z Krásky a Beštie sa dymilo ako z komínov parníka niekde na Mississippi. Hlavňou štyridsaťštvorky som si nadvihol strechu klobúka a pozorne sa rozhliadol.

Malými okienkami, typickými pre mexické domy, dopadali dovnútra šikmé lúče slnka. V ich ostrom svetle ako roje šantivých mušiek poletovali čiastočky prachu, zvíreného padajúcimi telami. Mŕtvol bolo dokopy sedem. Ležali medzi poprehadzovanými stolmi a dodrúzganými stoličkami, v kope črepov pod strhnutou policou s hlinenými riadmi, pri výčapnom pulte. Krv, čo z nich vyvierala a napĺňala škáry medzi doskami na podlahe, sa rýchlo obaľovala prachom. Z bielych múrov, zjazvených hlbokými stopami po brokoch a projektiloch, sa odlupovala omietka a stekali po nich cícerky tmavej krvi. Zdalo sa, že je po všetkom. Celá prestrelka netrvala dlhšie, než by jeden stihol vysloviť: „Pôjdete so mnou, živí alebo mŕtvi.“

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 2 z 5
11.07.2020 10:29:34

Táto kniha sa mi nepáčila. Keby som bola objavila Červenáka cez ňu, tak by som ho nebola zaradila medzi mojich obľúbených spisovateľov. Všetko ostatné, čo som od neho doteraz čítala, bolo totiž naozaj dobré. Jeho príbehy, či už fantasy, alebo historické krimi, zasadené do nášho, slovanského prostredia, sa čítajú veľmi dobre, majú v sebe ľahkosť a najmä sa vyznačujú krásnymi opismi nielen postáv a deja, ale aj znalosťou doby, do ktorej sú zasadené. Ale toto nie. Je to síce žáner horor s prvkami fantasy, ale aj tak, zasadiť to do Ameriky medzi indiánov a kovbojov... Dočítala som to, ale zážitok z príbehu neprišiel.