Omladnite s tvárovou jogou

Zuzana Ondrisová

SVK Slovensky EU Online2020/05

Kniha: Omladnite s tvárovou jogou - 1. vydanie - Zuzana Ondrisová
Katalógové číslo: 389886 viac »
Ušetríte až 5,04 € z bežnej ceny 23,90
A navyše získate 18 vernostných bodov
18,86
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Omladnite s tvárovou jogou

Témou knihy je prirodzené omladenie tváre pomocou metódy tvárovej jogy. Autorka sa danej téme venuje od roku 2013, popisuje svoju cestu k tvárovej joge, benefity tvárovej jogy a ukazuje spôsob akým je možné vyzerať mlado, zdravo a sviežo celkom prirodzene bez invazívnych zásahov. V knihe sa venuje vysvetleniu benefitov cvičenia, funkcii svalov na tvári, kože a lymfatického systému. Najväčšiu časť knihy tvoria cviky s fotografiami a popisom cvičenia. Na príbehoch svojich klientok popisuje dosiahnuté výsledky s tvárovou jogou. V knihe sú informácie aj názorné ukážky ďalších omladzovacích techník, ktoré vo svojej praxi využíva a to sú masáže a bankovanie tváre. Zameriava sa aj na tri najčastejšie sa vyskytujúce problematické partie na tvári a ich riešenia. Ponúka praktické tipy a inštrukcie ako cvičiť a dosiahnuť výsledky aj keď majú ženy na seba málo času. Kniha je inšpiráciou a motiváciou pre ženy, ktoré hľadajú prirodzený spôsob omladenia tváre. Do knihy je možné robiť si poznámky, značiť si úspechy, pokroky a výsledky. Je systematicky, dobre štruktúrovaná. Slúži ako príručka obsahujúca praktické tipy a možnosti prirodzeného omladenia tváre.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
389886
Názov
Omladnite s tvárovou jogou
EAN/ISBN
9788057017714
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Zuzana Ondrisová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/05
Rozsah
144
Rozmer
256×168×16 mm
Hmotnosť
0,53
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Omladnite s tvárovou jogou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.