Cestami milosrdenstva

Srdcom ľúbiť, rukami slúžiť. Matka Tereza

Brian Kolodiejchuk MC

SVK Slovensky Spolok svätého Vojtecha2020/06

Kniha: Cestami milosrdenstva - Srdcom ľúbiť, rukami slúžiť. Matka Tereza - Brian Kolodiejchuk MC
Katalógové číslo: 389703 viac »
25,20

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Cestami milosrdenstva

Srdcom ľúbiť, rukami slúžiť. Matka Tereza

Kniha Cestami milosrdenstva vykresľuje učenie Matky Terezy o skutkoch milosrdenstva, ako aj učenie o tom, ako milosrdenstvo uplatňovať v každodennom živote, takže je v podstate odpoveďou na vrúcne želanie Svätého Otca, aby sa kresťanský ľud zamýšľal nad telesnými a duchovnými skutkami milosrdenstva. Matka Tereza takmer päťdesiat rokov oddane slúžila chudobným a ľuďom na okraji spoločnosti a za necelé polstoročie sa skrz-naskrz stala jednou z chudobných, ktorým slúžila, ocitla sa v pozícii človeka, ktorého Boh akoby nechcel a nemiloval. Tajomným spôsobom cez bolestivú vnútornú tmu sama zakúsila pocit najstrašnejšej biedy, akú má človek, ktorého nikto nechce, nemiluje a o ktorého sa nikto nestará. Vďaka tejto skúsenosti prestala vnímať rozdiely medzi sebou a chudobnými, o ktorých sa s láskou starala: Neutešená situácia mojich chudobných, ktorí žijú na ulici, ktorých nikto nechce, nik ich nemiluje a ktorí nikomu nechýbajú, je skutočným obrazom môjho duchovného rozpoloženia, mojej lásky k Ježišovi, no napriek všetkému ma táto strašná bolesť neprimäla k tomu, aby som túžila žiť inak. V tejto knihe nájdeme niekoľko myšlienok a poznámok Matky Terezy, ktoré vykresľujú jej vnímanie milosrdenstva a jeho skutkov. Za povšimnutie stoja aj svedectvá iných, ktoré vypovedajú o tom, ako telesné a duchovné skutky milosrdenstva pretavovala do praxe. Krátke zamyslenia nám umožňujú vnímať Matku Terezu očami ľudí, ktorí k nej mali najbližšie, a vykresľujú ozajstnú tvár milosrdenstva.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
389703
Názov
Cestami milosrdenstva
Podnázov
Srdcom ľúbiť, rukami slúžiť. Matka Tereza
EAN/ISBN
9788081613739
Forma
Pevná
Autor
Brian Kolodiejchuk MC
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/06
Rozsah
376
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,53
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cestami milosrdenstva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.