Srdce včely má päť komôr

Môj rok v znamení včiel

Helen Jukes

SVK Slovensky Knihy Kazda2020/06

Kniha: Srdce včely má päť komôr - Môj rok v znamení včiel - 1. vydanie - Helen Jukes
Katalógové číslo: 389433 viac »
Ušetríte až 1,69 € z bežnej ceny 10,43
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,74
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Srdce včely má päť komôr

Môj rok v znamení včiel

A na krátky okamih, obklopená cezmínou, ktorá mi prepichuje nohavice, zabudnem, kde som. Zabudnem na dom, ktorý zatiaľ nepovažujem za domov, a na hektickú prácu. Vtedy príde tá myšlienka. Tu by mohli byť včely, napadne mi a moja myseľ sa vzápätí rozbehne ako stádo divokých koní. Prekvapene odstúpim.

Helen Jukes sa na prahu tridsiatky cíti uväznená v mestskom kolotoči kancelárskych intríg a dočasných adries. Snaží sa vybudovať zázemie v podobe novej práce v Oxforde, ale uvedomí si, že ak túži viesť zmysluplný život naplnený láskou a prácou, musí sa zmeniť. Práve vtedy jej priatelia venujú včelstvo (podľa starých legiend darované včely prinášajú šťastie) a z Helen sa postupne stáva včelárka. Čo však znamená starať sa o týchto divokých tvorčekov a prežiť s nimi jeden celý rok? Ako môžu nové poznatky o včelách prispieť k objavovaniu seba samej? A prinesie jej cesta do útrob úľa uvoľnenie?

Táto kniha je rovnako prekvapujúca, krásna a neobyčajná ako život včiel v úli. - Helen MacDonald, autorka knihy J jako jestřáb

Zatiaľ čo Helen hľadá svoje miesto v úžasnom ekosystéme úľa, samotný chov jej prináša nový pohľad na život. Prehlbuje jej staré i nové vzťahy a do sveta okolo nej vnáša svetlo. Helenino rozprávanie je fascinujúcou výpravou po stopách včiel, premenách ich príbytku i exkurzom do histórie nášho skúmania včelstva. Kniha predstavuje úchvatné zamyslenie nad zodpovednosťou a starostlivosťou, zraniteľnosťou a dôverou, vytváraním nových pút a nad vstupom na doteraz nepreskumaného územia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
389433
Názov
Srdce včely má päť komôr
Podnázov
Môj rok v znamení včiel
EAN/ISBN
9788088316794
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Helen Jukes
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/06
Rozsah
280
Rozmer
140×215 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Srdce včely má päť komôr zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.