Životopis jogína 2

Paramhansa Jógánanda

Svámi Krijánanda

CZE Česky Fontána2020/05

Kniha: Životopis jogína 2 - Paramhansa Jógánanda - 1. vydanie - Svámi Krijánanda
Katalógové číslo: 388509 viac »
Ušetríte až 3,43 € z bežnej ceny 21,34
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,91
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Životopis jogína 2

Paramhansa Jógánanda

Tato kniha začíná tam, kde Jógánandův proslulý Životopis jogína skončil. Nikdy předtím nebyl život tohoto milovaného jógového mistra zpracován s takovým obdivuhodným nadhledem. Jógánandův blízký a přímý učedník svámí Kríjánanda láskyplně maluje obraz života velkého mistra a názorně popisuje zážitky, životní dílo a učení svého gurua. Paramhansa Jógánanda: Životopis jogína 2 by měl mít v knihovně každý, koho zajímá jiný úhel pohledu na příhody vyprávěné v předchozí knize a kdo touží kráčet ve stopách velkého duchovního mistra. Životopis jogína 2 nadchne milióny čtenářů Jógánandova životopisu, neboť přináší množství příběhů z jeho života některé jsou hluboce lidské, jiné povznášející, a další vyprávějí o mnoha zázracích podobných těm, které popisuje Bible. Autor vypráví příběhy na základě své osobní zkušenosti a kreslí živý obraz svého mistra tak, jak to nedokázala žádná kniha, která o něm byla v minulosti napsána. Svámí Krijánanda se obratně vypořádává s mnoha mylnými představami o svém velkém guruovi a odhaluje důvody Jógánandovy proslulosti. Autorovo podání smyslu Jógánandova života, jeho niterné povahy a jeho budoucích cílů je objevné a vznešené. Jako jeho blízký učedník kreslí přesný portrét posledních let tohoto velkého učitele. Vedle faktických informací tato kniha také představuje základní kameny mistrovy duchovní nauky. Nechte se přemoci božským vědomím Paramhansy Jógánandy a jeho významem pro celý svět, jak je s čistotou a láskou předkládá jeden z jeho mála žijících přímých učedníků.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
388509
Názov
Životopis jogína 2
Podnázov
Paramhansa Jógánanda
EAN/ISBN
9788076510067
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Svámi Krijánanda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/05
Rozsah
320
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,53
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Životopis jogína 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.