Obeta

Pochovaní zaživa

Ellison Cooperová

SVK Slovensky IKAR2020/07

Kniha: Obeta - Pochovaní zaživa - 1. vydanie - Ellison Cooperová
Môžu mŕtvi svedčiť?
Katalógové číslo: 387611 viac »
Ušetríte až 1,66 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,24
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Obeta

Pochovaní zaživa

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová skúma mysle psychopatov. Ani ona však nečakala, že v predchádzajúcom prípade odhalí vraha priamo vo Federálnom úrade pre vyšetrovanie. Jeho zneškodnením a odhalením korupcie v FBI získala strelné poranenie a šesť mesiacov služby za stolom v kancelárii.

Teraz je konečne zase v teréne, kam ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí. Kostrové pozostatky nájdené hlboko v Shenandoahskom národnom parku vo Virgínii majú dvadsať rokov a rovnako dlho je nezvestná aj miestna tínedžerka. Odložený prípad znovu rýchlo otvoria, len čo Sayerin tím medzi kosťami nájde dve čerstvé mŕtvoly. Čoskoro vyjde najavo strašná pravda – s ich smrťou má niečo spoločné žena, ktorú nedávno uniesli aj s jej malou dcérou.

Sayer musí odhaliť súvislosť medzi starými pozostatkami a novými telami, skôr než sa unesená matka a dieťa stanú ďalšími obeťami. Vrah je však vždy krok pred ňou, útočí na členov jej tímu a sabotuje ich úsilie. Sayerino vyšetrovanie je ohrozené, a keď už netuší, komu môže dôverovať, dostane nevyžiadajú pomoc od subjektu 037, jedného z anonymných psychopatov, ktorých mysle práve skúma. Sayer si s hrôzou uvedomí, že ide o mocného človeka vo Washingtone D. C., a ten nemieni dovoliť, aby obyčajný sériový vrah ohrozil jeho zlovestný plán týkajúci sa Sayer.

Z anglického originálu Buried (Minotaur Books, an imprint of St. Martin’s Publishing Group, New York 2019) preložila Jana Seichertová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387611
Názov
Obeta
Podnázov
Pochovaní zaživa
EAN/ISBN
9788055173290
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ellison Cooperová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/07
Rozsah
400
Rozmer
200×125×35 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Kona zrazu zabrechala. Nebolo to však hlboké haf, ktoré ju naučili používať pri hľadaní živých ľudí. Tentoraz štekla vyšším tónom a narovnala chvost ako zakaždým, keď zacítila telo.

 Upozorňovala ho na ľudskú mŕtvolu.

„Dnes nepracujeme. Poďme.“ Mávol psovi, aby šiel ďalej, ale Kona zase zavetrila a odmietla sa pohnúť z miesta. Max a Kona ako dvojčlenný tím K9 FBI sa špecializovali na hľadanie stratených ľudí, mŕtvych alebo živých. Sučka bola zjavne pevne presvedčená, že zrazu sú v službe.

 Max zastal a vzdychol si. Neskorý obed, na ktorý chcel zájsť k matke po dlhej túre v horách, pravdepodobne nestihne. Určite už chystá hostinu iba preňho, a ak teraz návštevu odriekne, nepochybne za to draho zaplatí.

„Naozaj si niečo zacítila?“

Kona znovu štekla a potom urobila niečo, čo Max za štyri roky ich spolupráce ani raz nezažil - zakňučala.

 Maxovi sa od strachu zježili vlasy na zátylku.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 5 z 5
30.07.2020 22:57:21

Musím povedať, že ma román Obeta veľmi príjemne prekvapil a že splnil moje očakávania. Autorka dokázala podať celý príbeh s ľahkosťou a najviac som si užil jeho psychologický rozmer. Ak sa rozhodnete knihu si prečítať, musíte rátať s tým, že vás bude Cooperová držať až do poslednej kapitoly v napätí, ktoré na konci knihy ešte väčšmi gradovalo. Obeta môže byť teda vašim vhodným spoločníkom na dovolenke či vo chvíľach, kedy budete chcieť zabudnúť na realitu.