Stránky z denníka

Elizabeth Adler

SVK Slovensky REMEDIUM2020/03

Kniha: Stránky z denníka - Elizabeth Adler
Katalógové číslo: 387319 viac »
Ušetríte až 1,41 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,49
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Stránky z denníka

Stránky z denníka patria k najznámejším a najčítanejším románom Elizabeth Adlerovej. Literárne postavy tu vstupujú do dejov v slnečnej Kalifornii, rovnako v Taliansku, Francúzsku a Anglicku, aby sa uchádzali o rozprávkový majetok po mysterióznej žene Poppy Malloryovej, čo čaká na svojho právoplatného dediča. Lauren je chudobná kalifornská čašníčka. Jej minulosť zjazvila tragédia a budúcnosť predznamenal plač dieťaťa. Orlando, mladý britský herec a švihák, si nerobí starosti so sľubmi ani zlovôľou, čo sprevádzajú jeho život na hranici ach zákona. Claudia a Pierluigi, talianske dvojčatá, boli zrodené do bohatstva a privilégií. Teraz však musia čeliť finančnému bankrotu. Ariu, ich benátsku sesternicu, desia matkine plány, ktorá chce vydať dcéru za dekadentného kriminálneho bossa. Všetci si nárokujú nesmierne bohatstvo záhadnej ženy. No iba jediný z nich drží v rukách kľúč od majetku skrytého v tajomstve, ktoré keď odhalia, napokon určí zákonného dediča. Milióny dolárov budú patriť osobe, čo môže dokázať, že je potomkom Poppy Malloryovej. Milióny lží odzneli na kalifornskom zlatom pobreží, na parížskej periférii či v talianskom podsvätí, aby utajili a znejasnili identitu jej dcéry ..., alebo syna. Milióny nádejí uchovávajú srdcia piatich zúfalých bytostí, z ktorých každá tvrdí, že je Poppyiným potomkom. V záujme toho sú schopní vykonať čokoľvek, dokonca vraždu. Milióny snov, čo pochovala temná minulosť spolu s tajomstvami nezvyčajnej hrdinky, sa dostanú na svetlo, keď neodbytný investigatívny reportér odhalí škandálny hriech, ktorý všetko spôsobil. Elizabeth Adlerová v Stránkach z denníka ukázala, že je znalcom ľudských pohnútok a vynikajúcim rozprávačom viacgeneračných románových príbehov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387319
Názov
Stránky z denníka
EAN/ISBN
9788085218121
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Elizabeth Adler
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/03
Rozsah
472
Rozmer
128×205 mm
Hmotnosť
0,62
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stránky z denníka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.