Léčba Crohnovy nemoci, ulcerózní kolitidy a artritidy

Místo kortizonu mrkvová polévka

Dirk Klante

CZE Česky Fontána2020/08

Kniha: Léčba Crohnovy nemoci, ulcerózní kolitidy a artritidy - Místo kortizonu mrkvová polévka - 1. vydanie - Dirk Klante
Katalógové číslo: 387217 viac »
13,29

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Léčba Crohnovy nemoci, ulcerózní kolitidy a artritidy

Místo kortizonu mrkvová polévka

Trpíteli Crohnovou nemocí nebo Vám byla diagnostikována ulcerózní kolitida a čeká Vás příšerný kolotoč terapií, po kterých se už ani nepoznáte, je tato kniha právě pro Vás. Čím jste si prošli a jak se cítíte, když vás sužují bolesti, krvavé průjmy a strach z umělého vývodu, to vše znám z vlastní zkušenosti. V mé knize se dočtete, jak jsem byl během léčby díky alternativní terapeutické metodě schopen zcela vypustit tradiční léčiva. Tato publikace není určena pouze pacientům s chronickým zánětli-vým onemocněním střev, ale také lidem trpícím artrózou či rev-matem. Zánětlivé procesy, které při všech těchto nemocech probíhají, jsou téměř identické. Artritida je navíc vnějším projevem Crohnovy nemoci. Dozvíte se mimo jiné jak lze zastavit krvavý průjem ve velmi krátkém čase pomocí mrkve, borůvek a jablek, jak lze léčit bolestivé břišní křeče pomocí výtažku z Boswellia serrata a rybího tuku, jak lze pomocí vitaminu B a jodidu draselného rychle odstranit doprovodné onemocnění kůže,jak lze snížit aktivitu nemoci pomocí vysokých dávek vitaminu D. Dr. Rer. Nat. Dirk Klante, ročník 1969, se už více než 25 let zabývá alternativními léčebnými metodami se zaměřením na ortomolekulární medicínu. Svým postupem na sobě Klante dosáhl stavu remise Croh-novy nemoci, která přetrvává bez příjmu jakéhokoli standardního léčiva už téměř 20 let. Vzácný případ! Během relapsu se podařilo snížit objem medikace o ca. 90 až 100 %.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387217
Názov
Léčba Crohnovy nemoci, ulcerózní kolitidy a artrit
Podnázov
Místo kortizonu mrkvová polévka
EAN/ISBN
9788073362867
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dirk Klante
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/08
Rozsah
136
Rozmer
205×231
Hmotnosť
0,17
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Léčba Crohnovy nemoci, ulcerózní kolitidy a artritidy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.