Nevera ako dôvod

Vita Jamborová

SVK Slovensky Marenčin PT2020/03

Kniha: Nevera ako dôvod - Vita Jamborová
Kto je vrahom žien a prečo to robí?
Katalógové číslo: 387215 viac »
Ušetríte až 3,50 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zachráň knihu

Zachráň knihu

Iniciatíva Zachráň knihu vyšla priamo od slovenských autorov. Vznikla na podporu čítania, pôvodnej literatúry a v neposl… Zistiť viac...
9,40
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Nevera ako dôvod

V parku pri kostole našli telo zavraždenej mladej ženy. Na tele mala nápis: druhá. Niekoľko dní predtým bola zavraždená iná žena rovnakým spôsobom. Noviny o nich hovoria ako o obetiach sériového vraha. Soňa a Kristína mali ženatých milencov, Marcela milovala vydatú ženu, vydatá Nela si našla náhradu za manžela a Ivana sa nevedela rozhodnúť pre jedného muža, preto mala dvoch naraz. Tak vznikol ich trojuholníkový klub. Ibaže dve z nich sú teraz mŕtve a na rade je tretia...

Kto je vrahom žien a prečo to robí?

Kristína, Soňa a Nela - tri priateľky, ktoré zostali nažive, nevedia, že vrah si už ďalšiu obeť vybral a je to len otázka času, kedy dotyčná zomrie. Nevera, žiarlivosť, láska a túžba mať niečo, čo patrí niekomu inému, je prepletencom, ktorý sa nedarí rozmotať ani jednej z nich. Je to dôvod na vraždu, alebo ten pravý dôvod je celkom iný?

Vita Jamborová sa narodila a vyrastala na Ukrajine, neskôr bývala s rodičmi v Prahe. Pred osemnástimi rokmi zakotvila na Slovensku. V sympatickej dedine s názvom Podolie žije s manželom, dvomi deťmi, presne neurčeným počtom papagájov, psami a s dvomi africkými slimákmi. Miluje čítanie a písanie. Na svojom konte má dvanásť kníh a spolupracovala na dvoch zbierkach poviedok slovenských autorov. Najviac ju baví písať dobrodružné príbehy alebo fantasy, pričom nikdy vopred nevie, ako sa to celé skončí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387215
Názov
Nevera ako dôvod
EAN/ISBN
9788056906248
Forma
Pevná
Autor
Vita Jamborová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/03
Rozsah
192
Rozmer
130×200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nevera ako dôvod zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.