Skús to s Bibliou

Dagmar Kráľová

SVK Slovensky ZAEX2020

Kniha: Skús to s Bibliou - Dagmar Kráľová
Katalógové číslo: 384422 viac »
Ušetríte až 1,00 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,90
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Skús to s Bibliou

O TOM, AKO PÍSMO ČÍTAŤ, AKO SA Z NEHO MODLIŤ, AKO Z PÍSMA ŽIŤ Biblia je ako zamilovaný list od Boha pre človeka. Lebo Pánovo slovo nás miluje, aj keď napomína, aj keď prosí, ba aj keď sa vyhráža. Miluje nás aj vtedy, keď hrešíme. A milovať nikdy neprestane. Nie, Biblie sa netreba báť. Ponúka zdroj energie bez výpadkov. A bez konca. Skrátka, život s ňou je o inom. Presvedčí vás o tom táto kniha, ktorá chce uľahčiť udomácnenie Svätého písma v kresťanských rodinách i spoločenstvách. Ašpiruje doplniť medzeru medzi populárne spracovanými biblickými príbehmi a teologickými či exegetickými štúdiami o Svätom písme pre kňazov a katechétov. Chce tak umožniť ktorémukoľvek kresťanovi, aby mohol mať kľúč od Biblie so sebou, aby sa v nej nestratil a postupne si k nej vybudoval osobný vzťah. Už veľmi dávno som sa rozhodol napísať ti. Vieš, nesmierne mi záleží na tom, aby si bol šťastný tu na zemi a potom i po celú večnosť. V prílohe nájdeš môj list, v ktorom sú zašifrované údaje aj o mne. Pravda, je trochu dlhší, ale chcem ti toho toľko povedať Nemusíš ho čítať naraz, ale čítaj ho. Čítaj ho pomaly a skús v ňom vnímať moju starostlivosť o teba, moju lásku i pochopenie, náročnosť, ale aj milosrdenstvo. Teším sa na časté stretnutia s tebou. A budem ti vždy nablízku, keď budeš potrebovať pomoc. No nateraz sa nebudeme môcť vídať, kým nepríde tvoj veľký deň. Viem, je to ťažké pochopiť, ale v ten deň pochopíš všetko. A budeš rád, nesmierne rád. Z našej odlúčenosti sa zrodí niečo nádherné, navždy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
384422
Názov
Skús to s Bibliou
EAN/ISBN
9788081920783
Forma
Brožovaná
Autor
Dagmar Kráľová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
320
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,43
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Skús to s Bibliou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.