Lepší zrak prirodzene

Praktický sprievodca na ceste za lepším zrakom

Daniela Maťuchová

SVK Slovensky Dali-BB2017

Kniha: Lepší zrak prirodzene - Praktický sprievodca na ceste za lepším zrakom - Daniela Maťuchová
Katalógové číslo: 380626 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lepší zrak prirodzene

Praktický sprievodca na ceste za lepším zrakom

Ako je možné, že niekomu sa zrak upraví spontánne bez akejkoľvek liečby? Prečo by sa oči nemohli regenerovať rovnako ako iné orgány nášho tela? Ak sú okuliare tým správnym liekom, prečo teda potrebujeme stále silnejšie dioptrie, aby sme videli ostro? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky ponúka prvá slovenská kniha o prirodzenom zlepšovaní zraku. Dozviete sa v nej, ako funguje náš zrak, čo spôsobuje jeho zhoršovanie i ako naň vplývajú okuliare. Získate podrobný popis techník a aktivít určených pre váš konkrétny zrakový problém (krátkozrakosť, ďalekozrakosť, presbyopia, škúlenie, tupozrakosť ap.). Kniha obsahuje viac než 100 farebných obrázkov a fotografií, približne 70 rôznych techník, aktivít, hier, cvičení s množstvom variácií, tipov a rád, ako tieto aktivity prispôsobiť malým deťom resp. hendikepovaným osobám.  Ing. Daniela Maťuchová pracuje ako učiteľ Batesovej metódy prirodzeného zlepšovania zraku bez okuliarov podľa amerického očného lekára Dr. Williama Batesa (1860-1931). Tejto metóde sa venuje viac než 9 rokov. Absolvovala štúdium na College of Vision Education v Anglicku, ktoré ukončila v marci 2013. Od mája 2013 je členom Bates Association for Vision Education medzinárodnej asociácie združujúcej učiteľov Batesovej metódy. Začiatkom roka 2014 založila v Banskej Bystrici Centrum ProVitalis, kde poskytuje služby zrakového vzdelávania.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
380626
Názov
Lepší zrak prirodzene
Podnázov
Praktický sprievodca na ceste za lepším zrakom
EAN/ISBN
9788081411632
Forma
Brožovaná
Autor
Daniela Maťuchová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
200
Rozmer
168×235
Hmotnosť
0,43
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lepší zrak prirodzene zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.