Dokonalá minulosť

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2020/03

Kniha: Dokonalá minulosť - 1. vydanie - Danielle Steel
Nový domov v krásnom sídle z dvadsiateho storočia všetko úplne zmení
Katalógové číslo: 380472 viac »
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dokonalá minulosť

Sybil a Blake Gregoryovci sú typický manželský pár dvadsiateho prvého storočia. Ona pracuje ako interiérová dizajnérka, jej manžel ako obchodný analytik. Vedú pokojný život na Manhattane spolu s deťmi, tínedžermi Andrewom a Caroline a šesťročným Charliem.

Blake sa chopí príležitosti v zamestnaní, ktorá sa naskytá raz za život, a pustí sa do otvárania novej pobočky spoločnosti v San Franciscu. Keď tam hľadá nový domov, padne mu do oka krásne sídlo z dvadsiateho storočia a impulzívne ho kúpi. Tým sa všetko zmení. Dom totiž stále obývajú Butterfieldovci, prominentná bankárska rodina spred sto rokov, ktorá sa v jednu noc zjaví v celej svojej nádhere uprostred starožitného zariadenia a so všetkou eleganciou patriacou k časom, v ktorých žila. Od tohto okamihu sa medzi nimi začne vytvárať vzájomné puto plné rešpektu, náklonnosti a priateľstva.

Z anglického originálu Past Perfect (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Miriam Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
380472
Názov
Dokonalá minulosť
EAN/ISBN
9788055171319
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/03
Rozsah
280
Rozmer
200×125×26 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dokonalá minulosť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.