Mesto

Kam zmizli obyvatelia mesta duchov?

Camilla Sten

SVK Slovensky IKAR2020/03

Kniha: Mesto - Kam zmizli obyvatelia mesta duchov? - 1. vydanie - Camilla Sten
Klaustrofobický thriller o tajomnom meste plnom zla
Katalógové číslo: 377735 viac »
Ušetríte až 1,81 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,09
Vyexpedujeme do 7 dní.
U dodávateľa

Kniha: Mesto

Kam zmizli obyvatelia mesta duchov?

Jedného dňa všetci obyvatelia malého banského mesta Silvertjärn záhadne zmizli. Bez stopy sa stratilo takmer deväťsto ľudí. Nikto nevie, ako sa to stalo. Bola to nehoda, masová samovražda alebo v zmiznutí zohralo svoju úlohu oživenie fanatického náboženského hnutia?

Odvtedy prešlo viac ako pol storočia. Alice je mladá ambiciózna dokumentaristka. Odmala počúvala príbeh o Silvertjärne z rozprávania starej matky, ktorá pri nevysvetliteľnej udalosti stratila celú rodinu. Túži konečne sa dozvedieť pravdu. S priateľmi sa rozhodne stráviť päť dní v izolovanom opustenom meste a zozbierať materiál na film. Len čo však dorazia na miesto, počujú zvláštne zvuky a vidia nevysvetliteľné veci. Čoskoro si musia položiť otázku, či je minulosť naozaj minulosťou a či tajomné mesto nepohltí aj ich.

Mesto je klaustrofobický triler o zle, ktoré by nemalo jestvovať, a záhade, ktorá by sa možno nikdy nemala objasniť.

Zo švédskeho originálu Staden (Norsteds, Stockholm 2019) preložila Jana Melichárková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
377735
Názov
Mesto
Podnázov
Kam zmizli obyvatelia mesta duchov?
EAN/ISBN
9788055171210
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Camilla Sten
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/03
Rozsah
400
Rozmer
200×125×35 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní.
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB
07.05.2020 16:09:25

Ak si chcete oddýchnuť a trošku sa báť, tak toto je vhodné čítanie. Príbeh sa začína v roku 1959. V malom zapadnutom banskom mestečku zmizli zo dňa na deň všetci obyvatelia. Udalosť nebola nikdy objasnená a keďže mesto je uprostred divočiny a dalo sa do neho dostať len dvakrát do týždňa vlakom, nechali ho napospas tejto divočine. Nikto sa už nikdy nepokúsil ho obnoviť. Zostalo len na starých banských mapách. Alica, študentka dokumentaristiky, sa rozhodne natočiť o meste duchov film. Dá dokopy partiu ešte dvoch dievčat a dvoch chlapcov, zoženie techniku a na troch autách sa vyberú hľadať mesto duchov. Má na to aj osobné dôvody. Pochádzala z neho jej stará mama, ktorá tam prišla o celú rodinu. Po dorazení na miesto nájdu rozpadávajúce sa budovy a ticho.Stiesňujúca atmosféra miesta nemá dobrý vplyv na vzťahy medzi nimi. V noci sa zjavujú čudné siluety, v prázdnych rozpadávajúcich sa domoch počuť kroky. Situácia sa vymkne spod kontroly a začína boj o život.