Dejiny sveta od praveku po súčasnosť

Alex Woolf

SVK Slovensky FONI book2019/10

Kniha: Dejiny sveta od praveku po súčasnosť - Alex Woolf
Katalógové číslo: 376082 viac »
Ušetríte až 6,23 € z bežnej ceny 23,90
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,67
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dejiny sveta od praveku po súčasnosť

Ľudstvo od dôb, keď sa náš prvý predok prvýkrát postavil na dve nohy, prekonalo obrovskú cestu ale ako sme sa vlastne dostali až tam, kde sa nachádzame dnes? Príbeh vývoja ľudstva sa pred vnímavým čitateľom odvíja v tejto knihe opisujúcej konflikty, intrigy, obdobia získania i straty moci, vznik a zánik veľkých civilizácií, ríš, kráľovstiev a impérií, ktoré vzápätí často navždy zmizli v bezodnej studnici času. Kniha obsahuje viac než štyristodvadsať farebných i čiernobielych ilustrácií, ktoré poskytnú čitateľovi vizuálne pohladenie duše. Takmer každá dvojstrana sa zaoberá konkrétnou historickou témou, vo väčšine prípadov doplnenou prehľadnou chronológiou, ktorá umožňuje rýchlo sa zorientovať v danej dobe alebo vynikajúco poslúži pri hlbšom hľadaní dejinných súvislostí. Ak vás zvedavosť nabáda odostrieť závoj tajomstiev vzniku prvých civilizácií a ženie nástojčivá túžba preniesť sa do sveta útočiacich mongolských hôrd alebo odhaliť skryté príčiny kolonializmu kniha Dejiny sveta od praveku po súčasnosť je tou najľahšou a najkrajšou cestou, ktorá vás tam na perutiach poznania privedie. Rozšírením vedomostí po prečítaní tejto knihy vnímavý čitateľ získa prehľad i nadhľad aj nad dianím v súčasnom meniacom sa svete.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
376082
Názov
Dejiny sveta od praveku po súčasnosť
EAN/ISBN
9788082040350
Forma
Pevná
Autor
Alex Woolf
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/10
Rozsah
482
Rozmer
230×275
Hmotnosť
2,00
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dejiny sveta od praveku po súčasnosť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.