Policajné rozprávky

Zuzana Pospíšilová

SVK Slovensky Grada-bambook2019/10

Kniha: Policajné rozprávky - Zuzana Pospíšilová
Katalógové číslo: 375763 viac »
9,65

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Policajné rozprávky

Viete, že nie je zločinec ako zločinec? Páchať škody môže hocikto, napríklad čert alebo pirát. Policajné rozprávky však dokázali, že na cestu zločinu sa môžu vydať aj zdanlivo bezúhonne bytosti. To sa budete čudovať, keď si prečítate, čo vyviedli tchor, kuna alebo splašená formula.

V rozprávkach však zločinci nemajú šancu, ako strážcovia poriadku totiž nastupujú pavúky s píšťalkou, kúzelná policajná čiapka, mačka Adelinda alebo detektív Karamelka.

Obľúbená autorka Zuzana Pospíšilová prichádza s ďalšou rozprávkovou sériou z edície Rozprávkové čítanie, ktorú vtipne ilustrovala Zděnka Študlarová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
375763
Názov
Policajné rozprávky
EAN/ISBN
9788080900229
Forma
Pevná
Autor
Zuzana Pospíšilová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/10
Rozsah
128
Rozmer
166×243
Hmotnosť
0,38
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek
17.02.2023 19:33:27

Veľmi milé príbehy pre deti zo života strážcov zákona. Dobro a zlo sveta skutočného je prerozprávané pre svet detskej mentality. Príbehy sme čítali pred spaním a každá rozprávka bola iná. Pre detského čitateľa, či skôr poslucháča (keď im číta rodič) to je také milé odbočenie do policajného chodníčka ich práce. Pekné sú aj ilustrácie a myslím, že zo školskej knižnice si z poličky môj syn vybral túto, len kvôli nim.