Sv. Veronika Giuliani

Životopis

Thomas Villanova Berlter

SVK Slovensky ZAEX2019/10

Kniha: Sv. Veronika Giuliani - Životopis - Thomas Villanova Berlter
Katalógové číslo: 374842 viac »
11,02

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sv. Veronika Giuliani

Životopis

ŽIVOTOPIS STIGMATIZOVANEJ A TŔNÍM KORUNOVANEJ SVÄTEJ VERONIKY GIULIANI NIET LÁSKY BEZ UTRPENIA... A NIET VÄČŠEJ LÁSKY AKO OBETOVAŤ SVOJ ŽIVOT PRE SPÁSU DUŠÍ... V tomto okamihu som videla vychádzať z piatich rán päť žiariacich lúčov, ktoré sa ku mne približovali. Zmenili sa na malé plamene. V štyroch som videla klince a v piatom zlatú kopiju, celkom rozpálenú. Kopija prenikla moje srdce skrz-naskrz, klince prešli cez ruky a nohy. Pocítila som neopísateľné bolesti a zároveň premenenie v Boha. Len čo som bola poranená, vrátili sa tieto lúče naspäť do rán Ježiša. Potvrdil ma ako svoju nevestu, prenechal ma svojej svätej Matke a dal ma navždy pod jej ochranu. Panna Mária diktovala svätej Veronike denník. ,,Nie je to len svätica, ona je gigant svätosti. (blahoslavený Pius IX.) ,,Skutočnosti, o ktorých svätá Veronika s Božou pomocou písala, budú zaiste na veľký úžitok tým, ktorí ich budú študovať, aby získali kresťanskú dokonalosť. (svätý Pius X.) ,,Denník svätej Veroniky je po evanjeliu najvznešenejší a nevyhnutný námet na štúdium, aký existuje. (M. F. B. Dausse, korešpondent Akadémie vied v Paríži) ,,Žiadne ľudské stvorenie, okrem Panny Márie, nebolo viac ozdobené nadprirodzenými darmi ako ty. (Pápež Lev XIII.)
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
374842
Názov
Sv. Veronika Giuliani
Podnázov
Životopis
EAN/ISBN
9788097342401
Forma
Brožovaná
Autor
Thomas Villanova Berlter
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/10
Rozsah
336
Rozmer
145×210
Hmotnosť
0,39
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sv. Veronika Giuliani zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.