Politológia - terminologický a výkladový slovník

Terminologický a výkladový slovník

Jaroslav Chovanec; Viliam S. Hotár

SVK Slovensky Vydavateľstvo Matice slovenskej2019/10

Kniha: Politológia - terminologický a výkladový slovník - Terminologický a výkladový slovník - 1. vydanie - Jaroslav Chovanec; Viliam S. Hotár
Katalógové číslo: 374495 viac »
Ušetríte až 3,20 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 16 vernostných bodov
16,70
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Politológia - terminologický a výkladový slovník

Terminologický a výkladový slovník

Druhé, upravené a doplnené vydanie terminologického a výkladového slovníka Politológia zahŕňa viac ako tisíc hesiel – pojmov a mien, ktoré sú významné vo vzťahu k politike, politológii a ďalším spoločenským vedám. Obsahuje etymológiu pojmov, ich významové škály v rôznych súvislostiach, preklady pojmov do svetových jazykov i do jazykov štátov susediacich so Slovenskou republikou. Jedným z cieľov publikácie je, aby sa pojmy významné v politickom kontexte používali korektne, bez nevedomých či zámerných skreslení a deformácií. Slovník je praktickou a prehľadnou pomôckou pre študentov politológie a príbuzných spoločenských vied, politikov, žurnalistov, predstaviteľov štátnej správy, samospráv a pre všetkých, ktorí majú záujem bližšie porozumieť pojmovému aparátu používanému v súvislosti s organizáciou a riadením spoločnosti. Dielo, ktoré v prvom vydaní vyšlo v roku 2010, vytvorili spoločne Dr. h. c. prof. JUDr. Jaroslav Chovanec, CSc., ústavný právnik, vysokoškolský pedagóg a publicista, a politológ, vysokoškolský pedagóg, redaktor a multilingvista Viliam S. Hotár (+2012). Doplnky v druhom vydaní sú dielom Dr. h. c. prof. JUDr. Jaroslava Chovanca, CSc. Vedeckým redaktorom diela je mult. Dr. h. c. prof. JUDr. Mojmír Mamojka, CSc.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
374495
Názov
Politológia - terminologický a výkladový slovník
Podnázov
Terminologický a výkladový slovník
EAN/ISBN
9788085717358
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jaroslav Chovanec; Viliam S. Hotár
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/10
Rozsah
440
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,62
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Politológia - terminologický a výkladový slovník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.