Pracoval jsem mnoho - Soupis výtvarného

neuvedené

CZE Česky 8smička2019/10

Kniha: Pracoval jsem mnoho - Soupis výtvarného - 1. vydanie - neuvedené
Katalógové číslo: 374493 viac »
136,84

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pracoval jsem mnoho - Soupis výtvarného

Ucelené, mnohovrstevnaté a osobité umělecké dílo Josefa Čapka svázané do čtyř svazků sběratelské série, které se zdaleka vyjímají mezi běžnými knihami o výtvarných dílech. Je to (až s podivem) vůbec poprvé, co se někdo do unikátní Čapkovy výtvarné tvorby pustil do takové hloubky, pečlivě, znalecky a s unikátním grafickým zpracováním, které z celé série "Pracoval jsem mnoho" dělají samostatné umělecké dílo a osobní inspirativní galerii v jednom. První svazek Kresba, který mapuje Čapkovu kresbu, vychází nyní v nakladatelství 8smička a díky bádání autorky se čtenář seznámí s textem vztahujícím se nejen k dílům samotným, ale i k událostem Čapkova života, které jsou s kresbami napevno spojené. Knihu graficky zpracovala Barbora Toman Tylová a oceňované grafické studio Toman Design. Pracoval jsem mnoho – díl první: Kresba vychází v limitované edici v limitovaném nákladu 1 888 kusů a je vytištěna na speciálním druhu papíru, který je použit pro knižní zpracování v ČR zcela poprvé. Říkejte tomu, jak chcete: šperk knihovny, studna inspirací či kniha (nejen) tohoto podzimu. Důležité je, že její existence oslavuje i oprašuje výtvarného génia Josefa Čapka a dělá svět literatury znovu o poznání krásnější. Baleno v krabicích, přičemž jedna krabice obsahuje 4 kusy a má rozměry 29x22x30cm.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
374493
Názov
Pracoval jsem mnoho - Soupis výtvarného
EAN/ISBN
9788090718524
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
neuvedené
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/10
Rozsah
648
Rozmer
281×210×73 mm
Hmotnosť
2,70
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pracoval jsem mnoho - Soupis výtvarného zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.