Liečba bolesti chrbta

John E. Sarno

SVK Slovensky NOXI2019/09

Kniha: Liečba bolesti chrbta - 1. vydanie - John E. Sarno
Katalógové číslo: 373558 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Liečba bolesti chrbta

Trpíte opakujúcimi sa bolesťami chrbta, krčnej chrbtice či ramien? Musíte sa o svoj chrbát špeciálne starať? Obmedzuje vás bolesť chrbta v každodennom živote? Ak áno, možno aj vy trpíte syndrómom napätej myozitídy. To sa však dá zmeniť. Priekopnícky výskum v tejto oblasti, ktorý viedol americký lekár John E. Sarno, mnohým pacientom efektívne pomohol prekonať ich ťažkosti s chrbtom. Vo svetovom bestselleri Liečba bolesti chrbta vás Dr. Sarno naučí, ako rozpoznať stres a iné psychologické faktory spôsobujúce bolesti chrbta a popíše, ako sa uzdraviť vlastnými silami – bez liekov, operácie, či cvičenia. Zistíte: • prečo úspešní a vnútorne motivovaní ľudia majú vyššie riziko vzniku bolesti chrbta, • že úzkosti a potlačovaný hnev spúšťajú svalové kŕče, • prečo doposiaľ mnohí ľudia akceptujú bolesti chrbta ako nevyhnutnú a nezvratnú súčasť života. Pomocou anamnéz a výsledkov hĺbkového výskumu mysle a tela vás Liečba bolesti chrbta naučí rozoznať korene syndrómu napätej myozitídy, spracovať spojitosti mentálnej a fyzickej bolesti a okamžite naštartovať proces liečenia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
373558
Názov
Liečba bolesti chrbta
EAN/ISBN
9788081115257
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
John E. Sarno
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
292
Rozmer
205×132×26 mm
Hmotnosť
0,39
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Liečba bolesti chrbta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.