Stolový motivačný kalendár 2020

Afirmácie na každý týždeň

SVK Slovensky I Can Academy2019

Kniha: Stolový motivačný kalendár 2020 - Afirmácie na každý týždeň
Katalógové číslo: 373159 viac »
7,58

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stolový motivačný kalendár 2020

Afirmácie na každý týždeň

Afirmácie na každý týždeň Pokiaľ chcete mať prehľad vo svojich týždenných aktivitách a zároveň chcete začať vnímať seba ako šikovného, odvážneho človeka, ktorý si zaslúži byť šťastný a žiť v hojnosti, tak Stolový motivačný kalendár 2020 je pre vás. Čo si o sebe myslíme a čo si hovoríme, má zásadný vplyv na náš život. Čím častejšie sa budete obklopovať pozitívnymi tvrdeniami o sebe (afirmáciami), tým viac budete vidieť svoje možnosti a potenciál, ktorý sa vo vás skrýva. Vďaka tomu sa budete vidieť v lepšom svetle a to vám umožní získať a zrealizovať v živote veci, ktoré sa dovtedy zdali nedosiahnuteľné. V Stolovom motivačnom kalendári preto nájdete každý týždeň novú afirmáciu a zároveň aj návod, ako tieto pozitívne tvrdenia používať na dennej báze, aby ste zmenili spôsob, akým o sebe premýšľate. Čo v ňom nájdete: Každý týždeň novú afirmáciu s obrázkom. Zoznam sviatkov a školských prázdnin. Ročný plánovač, v ktorom vidíte pol roka ako na dlani. Miesto na zapisovanie stretnutí a termínov v stĺpcovom rozložení týždňa. Miesto na zapísanie vášho cieľa týždňa, aby ste mali stále na očiach to, čo je pre vás dôležité.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
373159
Názov
Stolový motivačný kalendár 2020
Podnázov
Afirmácie na každý týždeň
EAN/ISBN
8588006151312
Forma
Špirálová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
60
Rozmer
295×175
Hmotnosť
0,26
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stolový motivačný kalendár 2020 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.