Štáty v premenách storočí Dejepisný atlas

Svetové, európske, slovenské a české dejiny na politických mapách

Daniel Gurňák

SVK Slovensky Mapa Slovakia2019/09

Kniha: Štáty v premenách storočí Dejepisný atlas - Svetové, európske, slovenské a české dejiny na politických mapách - Daniel Gurňák
Katalógové číslo: 371567 viac »
Ušetríte až 2,03 € z bežnej ceny 13,00
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,97
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Štáty v premenách storočí Dejepisný atlas

Svetové, európske, slovenské a české dejiny na politických mapách

100. výročie vzniku spoločného štátu Čechov a Slovákov je príležitosťou na oživenie pohľadu na spoločnú i rozdielnu minulosť týchto dvoch národov, respektíve území Česka a Slovenska.

Predkladáme Vám nový dejepisný atlas, ktorý predstavuje vývoj politickej mapy sveta, Európy a najmä strednej Európy. Tento nový česko-slovenský atlas mapuje tak slovenské ako aj české dejiny, pričom sa snaží vtesnať čo najviac hodnotného obsahu na čo najmenší rozsah. Na 213 mapách môžete sledovať hlavne vývoj politickej mapy, teda vývoj štátov, území, zmeny hraníc a vojenské udalosti. Môžete porovnávať vývoj územia dnešného Česka a Slovenska, ale aj sledovať rozloženie štátov vo všetkých kútoch sveta od dávnych čias až do súčasnosti. Nájdete tu aj prehľadné mapy zo svetovej histórie (Ázia, Afrika, Latinská Amerika, Austrália) zobrazujúce vývoj po najnovšie udalosti ako sú vojna v Sýrii, či konflikty v Afrike. Rozšírený je tiež pohľad na dianie počas a tesne po I. svetovej vojne a vznik Československa.

Veríme, že sa tento atlas stane vítaným spoločníkom a sprievodcom pre všetkých milovníkov histórie ale i pre tých, ktorých zaujíma súčasné dianie vo svete a chcú pátrať po jeho príčinách.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
371567
Názov
Štáty v premenách storočí Dejepisný atlas
Podnázov
Svetové, európske, slovenské a české dejiny na pol
EAN/ISBN
9788080673284
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Daniel Gurňák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
88
Rozmer
210×297 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Štáty v premenách storočí Dejepisný atlas zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.