Normalizační festival

Hoda Přemysl

CZE Česky Karolinum2019/09

Kniha: Normalizační festival - 1. vydanie - Hoda Přemysl
Katalógové číslo: 371433 viac »
10,75

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Normalizační festival

Normalizační festival je původní monografií o československém pozdním socialismu, zvláště pak o pozdně socialistické veřejné sféře, jež je dnes často považována za a priori toxickou. Hlavními postavami monografie jsou organizátoři folkových koncertů, kteří se v této sféře pohybovali, a tím ji spoluvytvářeli (a také v jistém smyslu měnili). Na jejich každodenním jednání je ukázána problematičnost dnešních mainstreamových způsobů zobrazení pozdního socialismu, a kniha je tak na dálku vedenou diskuzí s dnes již vžitými pojmy, jakými jsou například šedá zóna nebo ostrůvky svobody. S pomocí odborné literatury - a zvláště pak na základě tvůrčí interpretace textů antropologa Alexeje Jurčaka - nabízí alternativní model vyprávění o pozdním socialismu, jehož zastřešující metaforou by mohla být v úvodu knihy zmiňovaná Möbiova páska.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
371433
Názov
Normalizační festival
EAN/ISBN
9788024643878
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Hoda Přemysl
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
182
Rozmer
148x210
Hmotnosť
0,24
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Normalizační festival zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.