Vyhradené pre Teba

Laura Fechová

SVK Slovensky Elist2019/08

Kniha: Vyhradené pre Teba - 1. vydanie - Laura Fechová
Katalógové číslo: 371069 viac »
Ušetríte až 1,07 € z bežnej ceny 9,59
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,52
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vyhradené pre Teba

Ema vyrastala obklopená prepychom, túžbou a pýchou svojich rodičov. V jej svete je Boh iba slovo a v srdci preňho nemá zvyšné miesto. Náhly zlom v jej živote nastane potom, ako neplánovane otehotnie. Stavia sa proti nej vlastná rodina, aj priatelia. Riešenie problému vidia v potrate, ktorý Ema rezolútne odmieta. Jedinú možnosť, ktorú vidí je most a rieka, ktorá by v nej utopila všetku bolesť už navždy.

Na ten istý most prichádza aj Patrik, ktorému život uštedril hneď niekoľko rán. Ani strata milovaných, či choroba ho však nedokázali zlomiť vo viere a v láske k Bohu, ktorý je jeho najlepším priateľom. Svoju bolesť zaháňa pomáhaním iným, aj keď sa mu to často nevypláca.

Túžbu po smrti a hlasnú prosbu o život spojí most. Most, na ktorom Ema nachádza ukrytý kríž s tajomnými a nádhernými listami od samotného Boha. Napriek nevôli ich samých ich osud stále spája dohromady. Začína sa ich cesta za spoznávaním samých seba, hľadaním skutočnej lásky a nádeje, ktorú obaja takmer stratili. Na ceste ich však čaká kopec prekážok a bolestivých úderov. A je len na nich či nestratia odvahu bojovať za svoj vlastný život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
371069
Názov
Vyhradené pre Teba
EAN/ISBN
9788081972539
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Laura Fechová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/08
Rozsah
248
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vyhradené pre Teba zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.