Ako v rozprávke

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2019/12

Kniha: Ako v rozprávke - 1. vydanie - Danielle Steel
Romantický príbeh, ktorý dáva nádej, že aj v skutočnom živote dobro víťazí nad zlom
Katalógové číslo: 368849 viac »
4,60

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako v rozprávke

Camille vyrastala s milujúcimi rodičmi v malebnom kalifornskom údolí. Vyštudovala Standford a vrátila sa domov, aby zveľadila rodinný vinársky podnik. Bola dokonale šťastná, jej život pripomínal rozprávku.

Lenže krátko po návrate jej umiera mama na zákernú chorobu a z jej otca sa stáva ľahká korisť pre zlatokopky. Už po roku od manželkinej smrti prekvapí dcéru nepochopiteľným rozhodnutím oženiť s atraktívnou, no manipulatívnou krajankou Maxine.

Camille nechápe, ako môže jej otec prehliadať toľkú faloš zahalenú kultivovaným prejavom, drahými kostýmami a žiarivým úsmevom. Než stihne zakročiť, zasiahne ju hrozná správa. Jej otec Christophe zahynul pri leteckom nešťastí a z Camille sa stáva sirota. Maxine viac nič nestojí v ceste a Camille čaká ťažký boj. Musí ochrániť nielen majetok, ale aj seba.

Ako v rozprávke je ďalší čarovný príbeh od kráľovnej romantických príbehov, ktorý nám dáva nádej, že aj v skutočnom živote dobro víťazí nad zlom.

Z anglického originálu Fairytale (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Zuzana Gašparovičová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
368849
Názov
Ako v rozprávke
EAN/ISBN
9788055169736
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/12
Rozsah
240
Rozmer
200×125×23 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
61%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako v rozprávke zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.