Lov na El Chapa

Exkluzívna výpoveď agenta, ktorý dolapil najhľadanejšieho narkobaróna na svete

Andrew Hogan, Douglas Century

SVK Slovensky IKAR2019/11

Kniha: Lov na El Chapa - Exkluzívna výpoveď agenta, ktorý dolapil najhľadanejšieho narkobaróna na svete - 1. vydanie - Andrew Hogan, Douglas Century
Jedna z najnebezpečnejších protidrogových operácií v dejinách
Katalógové číslo: 368552 viac »
Ušetríte až 3,36 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Knižný kompas Jeseň 2019

Knižný kompas Jeseň 2019

Vaša cesta ku knihám. Ku každej knihe z tejto kolekcie môžete získať Lunárny kalendár 2020 len za 1€. Akcia prebieha od… Zistiť viac...
12,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Lov na El Chapa

Exkluzívna výpoveď agenta, ktorý dolapil najhľadanejšieho narkobaróna na svete

Do povedomia ľudí sa už zapísali mnohí slávni zločinci opradení legendami: Al Capone, Pablo Escobar, Jesse James. Každý z týchto zlopovestných kriminálnikov mal v pätách muža s nachystanými želiezkami.

V príde narkobaróna Joaquína Archivalda Guzmána-Loeru, teda El Chapa, bol týmto mužom špeciálny agent amerického Národného úradu pre kontrolu obchodu s drogami (DEA) Andrew Hogan.

V roku 2006 zamieril čerstvý absolvent akadémie DEA do Arizony. Vzápätí sa ocitol vo víre života agenta v utajení. Vtedy ešte netušil, že sa dostane na stopu Guzmána, hlavy sinalojského kartelu, miliardára na zozname boháčov časopisu Forbes a verejného nepriateľa číslo jeden v Spojených štátoch. Ak chcel El Chapa dostať, musel sa s manželkou a dvoma malými synmi presťahovať do Mexika. V tom čase prekvitalo na juh od amerických hraníc násilie a boje o kľúčové pašerácke body si vyžiadali tisíce mŕtvych. Hogan sa pokúšal o nemožné. Musel sa infiltrovať do El Chapovej sofistikovanej komunikačnej štruktúry, odhaliť rafinovane zamaskovanú sieť úkrytov a nahnať šéfa drogového kartelu do rúk spravodlivosti.

Kniha Lov na El Chapa nám odkrýva pohľad do najsofistikovanejšej a najnebezpečnejšej protidrogovej operácie v dejinách, ktorá vyústila do zatknutia legendárneho narkobaróna, roky unikajúceho pred zákonom.

Z anglického originálu Hunting El Chapo (Harper, An Imprint of HarperCollins Publisher, New York 2018) preložil Peter Tkačenko.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
368552
Názov
Lov na El Chapa
Podnázov
Exkluzívna výpoveď agenta, ktorý dolapil najhľadan
EAN/ISBN
9788055169316
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Andrew Hogan, Douglas Century
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/11
Rozsah
352
Rozmer
200×125×31 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lov na El Chapa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.