Neandertálec otvára dvere do neznáma

Stredná škola môže byť fajn aj pre outsidera. Chce to len zásah zhora.

Preston Norton

SVK Slovensky IKAR2019/11

Kniha: Neandertálec otvára dvere do neznáma - Stredná škola môže byť fajn aj pre outsidera. Chce to len zásah zhora. - 1. vydanie - Preston Norton
Katalógové číslo: 367749 viac »
Ušetríte až 0,11 € z bežnej ceny 3,00
A navyše získate 2 vernostné body
2,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Neandertálec otvára dvere do neznáma

Stredná škola môže byť fajn aj pre outsidera. Chce to len zásah zhora.

Cliff Hubbard je obrovská nula. Doslova a do písmena. Cliff pochádza z biednych pomerov, s rodičmi žije v obytnom prívese, v škole ho prezývajú Neandertálec, pretože meria takmer dva metre a váži stodvadsaťpäť kíl, a od bratovej samovraždy to ide s jeho životom dolu vodou.

Cliff z celej duše nenávidí najväčšieho machra na škole Árona Zimmermana. Áron je pekný, obľúbený a hráva futbal. Hviezda školy však utrpí ťažký úraz a po návrate z nemocnie tvrdí, že mal zážitok na prahu smrti: kým bol v bezvedomí, ukázal sa mu Boh a dal mu zoznam úloh, ktoré treba splniť, aby sa ich stredná škola stala príjemnejším miestom. Absurdné tvrdenie Áron korunuje ďalším, ešte absurdnejším: Boh mu vraj povedal, že s plnením zoznamu mu pomôže jedine Neandertálec.

Cliff na svoje vlastné prekvapenie súhlasí a spoločne s Áronom sa pustia do plnenia jednotlivých úloh. Na zozname majú pomstychtivého angličtinára, tajomného školského hackera, kontroverzný klub, miestnych dílerov drog a násilníka šikanujúceho spolužiakov. Prvý raz od bratovej smrti sa Cliff necíti odstrčený, no náprava pomerov v škole nie je taká ľahká, ako si s Áronom predstavovali. Najmä keď Cliff zistí, že ich misia sa nepredstaviteľným spôsobom týka jeho vlastnej rodiny.

Z anglického originálu Neanderthal Opens the Door to the Universe (Disney-Hyperion, USA 2018) preložila Zdenka Buntová. Verše preložila Jana Kantorová-Báliková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
367749
Názov
Neandertálec otvára dvere do neznáma
Podnázov
Stredná škola môže byť fajn aj pre outsidera. Chce
EAN/ISBN
9788055168814
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Preston Norton
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/11
Edícia
YOLI
Rozsah
352
Rozmer
200×125×26 mm
Hmotnosť
0,34
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Neandertálec otvára dvere do neznáma zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.