Pán Bowling si kupuje noviny

Sériový vrah sa v bombardovanom Londýne ľahko stratí

Donald Henderson

SVK Slovensky Európa2019/09

Kniha: Pán Bowling si kupuje noviny - Sériový vrah sa v bombardovanom Londýne ľahko stratí - 1. vydanie - Donald Henderson
Katalógové číslo: 366673 viac »
Ušetríte až 3,02 € z bežnej ceny 11,99
A navyše získate 8 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
8,97
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Pán Bowling si kupuje noviny

Sériový vrah sa v bombardovanom Londýne ľahko stratí

V obľúbenom románe Raymonda Chandlera si pán Bowling kupuje noviny len preto, aby zistil, či sa v nich nepíše o vraždách, ktoré práve spáchal. No uprostred nemeckým letectvom neustále bombardovaného Londýna akoby záhadné úmrtia nikoho nezaujímali a stopy zanechané na mieste činu ostávajú bez povšimnutia. Pán William Bowling je vzdelaný, šarmantný a znudený sériový vrah, ktorý túži po pozornosti. Je pripravený pykať za svoje činy, ale kvôli celosvetovému konfliktu neustále uniká spravodlivosti. Koľko ďalších novín si bude musieť kúpiť, kým ho polícia konečne dolapí?

Donald Landels Henderson (1905 - 1947) bol anglický herec, prozaik a autor divadelných aj rozhlasových hier. Počas druhej svetovej vojny pracoval pre BBC a v roku 1943 napísal temný psychologický thriller Pán Bowling si kupuje noviny. Vďaka neodolateľnému spôsobu, akým so zvláštne humorným, no zároveň desivým spôsobom vykreslil portrét sériového vraha, si vo vojnovej Británii vyslúžil mimoriadnu pozornosť čitateľov aj kritikov. Krátko pred svojou predčasnou smrťou spracoval román do podoby divadelnej hry a na základe tejto autorskej adaptácie vznikli o niekoľko rokov dva úspešné televízne filmy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
366673
Názov
Pán Bowling si kupuje noviny
Podnázov
Sériový vrah sa v bombardovanom Londýne ľahko stra
EAN/ISBN
9788089666782
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Donald Henderson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
184
Rozmer
130x210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pán Bowling si kupuje noviny zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.