Fakty a mýty o spoločnosti 5.0

Zamyslenie sa nad budúcnosťou

Peter Staněk; Vladimír Mařík; Dušan Doliak; Adrián Ondrovič

SVK Slovensky Wolters Kluwer2019/06

Kniha: Fakty a mýty o spoločnosti 5.0 - Zamyslenie sa nad budúcnosťou - Peter Staněk; Vladimír Mařík; Dušan Doliak; Adrián Ondrovič
Katalógové číslo: 365840 viac »
Séria kníh: Hľadanie novej reality
Hľadanie novej reality
Titul je zaradený v tejto sérii
18,70

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Fakty a mýty o spoločnosti 5.0

Zamyslenie sa nad budúcnosťou

Rýchly technologický rozvoj, pretlak informácií rôzneho druhu, masové využívanie sociálnych sietí zásadne menia život jednotlivca, ako aj ľudskej spoločnosti.

Ovplyvnia kvalitu života človeka a zmeny spoločnosti len v pozitívnom svetle alebo so sebou prinesú aj problémy, ktorým bude treba čeliť?

Publikácia „Fakty a mýty o spoločnosti 5.0“ je kritickým zamyslením sa nad súčasným stavom a možným vývojom spoločnosti v dôsledku rozvoja informačných technológií. Autori v nej podrobili analýze aktuálne problémy spoločnosti dneška s výhľadom na jej ďalší rozvoj. V jednotlivých kapitolách sprevádzajú čitateľa budúcnosťou, ktorá prináša zaujímavý pohľad na kľúčové fenomény ako umelá inteligencia, priemysel 4.0, spoločnosť 5.0. Načrtávajú však aj problémové oblasti budúcnosti, ktorým sa spoločnosť, ale ani planéta ako taká nevyhne. Práve prepojenie s pohľadom na budúcnosť zdôrazňuje podtitul monografie „Zamyslenie sa nad budúcnosťou“.

Monografia je voľným pokračovaním publikácie „Hľadanie novej reality“ a takisto vyzýva čitateľa k zmene náhľadu na realitu súčasnosti, ako aj k zmene uvažovania nad budúcnosťou.


Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
365840
Názov
Fakty a mýty o spoločnosti 5.0
Podnázov
Zamyslenie sa nad budúcnosťou
EAN/ISBN
9788057100577
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Peter Staněk; Vladimír Mařík; Dušan Doliak; Adrián Ondrovič
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
240
Rozmer
148×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
4%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Fakty a mýty o spoločnosti 5.0 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.