Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v kuchyni

Fyzika a chémia v kuchyni

Milan Sikirica

SVK Slovensky PERFEKT2019/06

Kniha: Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v kuchyni - Fyzika a chémia v kuchyni - 1. vydanie - Milan Sikirica
Katalógové číslo: 365805 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
9,03

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v kuchyni

Fyzika a chémia v kuchyni

Prečo je obloha modrá? Ako sa vyrába domáca zmrzlina? Na akom princípe funguje hasiaci prístroj? Čo spôsobuje kyslé dažde? Ako vzniká dúha? Prečo sa smrad šíri tak rýchlo? Pomocou 70 jednoduchých pokusov si vysvetlíme chemické a fyzikálne javy okolo nás. Vyrobíme si sopku, lízanku, atrament, lepidlo, ozdoby, kameru aj domácu batériu. Preskúmame zloženie červenej kapusty, mydla aj slimačej ulity. Zázračnými experimentmi zmeníme farbu kvetu, pretiahneme vajce cez hrdlo fľaše a zhasneme sviečku bez sfúknutia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
365805
Názov
Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v
Podnázov
Fyzika a chémia v kuchyni
EAN/ISBN
9788080469214
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Milan Sikirica
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
176
Rozmer
215×215 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v kuchyni zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.