Gene Simmons: Já s.r.o.

Gene Simmons

CZE Česky Pejdlova Rosnička2019/06

Kniha: Gene Simmons: Já s.r.o. - 1. vydanie - Gene Simmons
Katalógové číslo: 365173 viac »
15,14

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Gene Simmons: Já s.r.o.

Buď úspěšný v životě i v podnikání Spoluzakladatel KISS GENE SIMMONS je vsˇestranny´ podnikatel a jedna z nejvi´ce uzna´vany´ch sveˇtovy´ch osobnosti´. V Ja´ s.r.o. Simmons prˇina´sˇi´ nezbytne´ rady pro dosazˇeni´ u´speˇchu. Mluvi´ o tom jak vytvorˇit solidni´ obchodni´ pla´n, prˇina´sˇi´ mnoho „rad“ a tipu° dostupny´ch v nasˇi´ digita´lni´ dobeˇ, mluvi´ o sebevzdeˇla´va´ni´ a o tom, zˇe jste to vy, kdo vybuduje svu°j podnik. Inspirova´no klasicky´m spisem Umeˇni´ va´lky, prˇina´sˇi´ Ja´ s.r.o. trˇina´ct principu° u´speˇchu, ktere´ jsou vytvorˇeny na za´kladeˇ Simmonsovy´ch u´speˇchu° a selha´ni´. Od nalezeni´ potrˇebne´ sebedu°veˇry k vykrocˇeni´ a obklopeni´ se teˇmi spra´vny´mi lidmi, prˇes uveˇdomeˇni´ si, kdy prˇestat a kdy zdvojna´sobit u´sili´, va´m tyto za´sady mohou pomoci dosa´hnout svobody a naplnit vasˇe sny. KISS se nestali jednou z neju´speˇsˇneˇjsˇi´ch kapel v historii na´hodou. Da´vno prˇedti´m, nezˇ vstoupil na po´dium, meˇl uzˇ Gene Simmons jasny´ obchodni´ pla´n. Za posledni´ch 40 let prodali KISS celosveˇtoveˇ vi´ce nezˇ milion CD, DVD a prˇes 5 000 druhu° reklamni´ch prˇedmeˇtu°, komiksy pocˇi´naje, prˇes akcˇni´ figurky a videohry, a rakvemi koncˇe. Kapela ma´ hveˇzdu na hollywoodske´m chodni´ku sla´vy a v roce 2014 byla uvedena do rokenrolove´ si´neˇ sla´vy. Aby toho nebylo ma´lo, ke znacˇce KISS prˇidal Simmons jesˇteˇ dveˇ u´speˇsˇne´ televizni´ reality show, profesiona´lni´ sportovni´ ty´m, rˇeteˇzec restauraci´ a nahra´vaci´ spolecˇnost. Drzˇitel ceny Forbes za zˇivotni´ za´sluhy vybudoval vsˇechno sa´m, bez osobni´ho asistenta a s ma´lem pomocni´ku°.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
365173
Názov
Gene Simmons: Já s.r.o.
EAN/ISBN
9788090759404
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Gene Simmons
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
210
Rozmer
208×148×12 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Gene Simmons: Já s.r.o. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.