Dve mince nádeje + Zábavné KRÍŽOVKY

Kniha: Dve mince nádeje + Zábavné KRÍŽOVKY - 1. vydanie - Jana Pronská
Katalógové číslo: 364266 viac »
12,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dve mince nádeje + Zábavné KRÍŽOVKY

Najnovší, v poradí už osemnásty román Jany Pronskej je skvelým dôkazom jej rozprávačského majstrovstva a nevyčerpateľnej fantázie.

Začítajte sa do očarujúceho ľúbostného príbehu a presvedčte sa, že niekedy stačí iba načiahnuť ruku a uveriť v zázrak lásky...

Helena Forgáčová, pani hradu Hajnáčka, sa po dobytí svojho sídla Osmanmi ocitne medzi zajatcami priekupníka s otrokmi. Strach o syna, ktorý sa narodil v zajatí, jej nedovolí, aby prezradila, kto v skutočnosti je. Nádej, že sa niekedy dostane na slobodu a vráti sa domov, postupne zhasína. Až keď jej jedného dňa neznámy cudzinec zo súcitu daruje dve zlaté mince, znovu sa odváži veriť v zázrak.

Uhorský rytier Drago Draškovič, ktorý sa pred rokmi upísal nenávidenému obchodníkovi z Aradu, aby zachránil svoju snúbenicu, konečne pochopí, že milovaná žena je preňho navždy stratená, a vyráža na svoju poslednú výpravu. Nešťastná otrokyňa s dieťaťom v náručí mu na chvíľu pripomenie, čo stratil. Jeho náhly čin spustí lavínu udalostí, ktoré majú zachrániť nielen neznámu ženu a jej syna, ale aj rytierovu dušu a srdce...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
364266
Názov
Dve mince nádeje + Zábavné KRÍŽOVKY
EAN/ISBN
9788022021180K
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jana Pronská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
224
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dve mince nádeje + Zábavné KRÍŽOVKY zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.