Pracovná zdravotná služba pre zamestnávateľov

Ľudmila Ondrejková

SVK Slovensky Wolters Kluwer2019/05

Kniha: Pracovná zdravotná služba pre zamestnávateľov - Ľudmila Ondrejková
Katalógové číslo: 362410 viac »
Ušetríte až 0,40 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,50
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pracovná zdravotná služba pre zamestnávateľov

Publikácia „Pracovná zdravotná služba pre zamestnávateľov“ poskytuje podrobné informácie o súčasnom stave legislatívy v oblasti pracovnej zdravotnej služby so zameraním na súvisiace povinnosti zamestnávateľa. Zároveň prináša zaujímavé informácie o pracovnej zdravotnej službe v historických aj európskych súvislostiach. Jej cieľom je pomôcť zamestnávateľom lepšie sa orientovať v legislatíve upravujúcej ich povinnosti v oblasti ochrany zdravia pri práci a vysvetliť úlohu pracovnej zdravotnej služby pri plnení týchto povinností.

MUDr. Ľudmila Ondrejková, MPH využila pri písaní publikácie svoje dlhoročné odborné skúsenosti v oblasti preventívneho pracovného lekárstva a pracovnej zdravotnej služby. Výsledkom jej snaženia je praktická brožúra, v ktorej čitateľ nájde precízne spracované témy, ako sú napríklad povinnosti zamestnávateľa v oblasti ochrany zdravia pri práci a spôsob zabezpečenia pracovnej zdravotnej služby, posudzovanie zdravotnej spôsobilosti zamestnancov na prácu, lekárske preventí vne prehliadky či kategorizácia prác z hľadiska zdravotného rizika.

Kompaktnosť publikácie, jej špecifické zameranie, ako aj pohľad na rôzne aspekty pracovnej zdravotnej služby sú atribútmi, ktoré z diela neveľkého svojím rozsahom robia obsahovo prínosnú publikáciu, ktorú ocenia predovšetkým zamestnávatelia, zástupcovia zamestnancov, vedúci zamestnanci či bezpečnostní technici.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
362410
Názov
Pracovná zdravotná služba pre zamestnávateľov
EAN/ISBN
9788057100331
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Ľudmila Ondrejková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
96
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,13
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
4%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pracovná zdravotná služba pre zamestnávateľov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.