Jednoducho Einstein!

Beztiažovo zrozumitel’né geniálne myšlienky

Rüdiger Vaas

SVK Slovensky IKAR2019/09

Kniha: Jednoducho Einstein! - Beztiažovo zrozumitel’né geniálne myšlienky - 1. vydanie - Rüdiger Vaas
Katalógové číslo: 361736 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jednoducho Einstein!

Beztiažovo zrozumitel’né geniálne myšlienky

Revolúcia naprieč priestorom a časom Génius a megahviezda fyziky Albert Einstein pred vyše storočím od základov zmenil náš pohľad na vesmír a – ako nedávno ukázalo zachytenie gravitačných vĺn – jeho teória relativity je dodnes aktuálna. Lenže čo vlastne Einstein objavil, ako sa podarilo potvrdiť jeho teórie a prečo by bez nich nefungovala satelitná navigácia? Kniha Jednoducho Einstein! vysvetlí geniálne myšlienky najväčšieho čudáka spomedzi fyzikov minulého storočia tak vtipne a ľahko, ako je to len možné. Priestor, čas a E = mc2 Špeciálna teória relativity: priestor a čas tvoria jednotu, nič nie je rýchlejšie ako svetlo. Gravitácia a geometria Všeobecná teória relativity: Einsteinova najšťastnejšia myšlienka viedla k skrytému svetu. Čudesný kvantový svet Akú úlohu zohráva náhoda a za čo Einstein získal Nobelovu cenu. Kozmické modely v skúške ohňom Kde sa končí Einsteinova fyzika a ako vysvetľuje vesmír? „To najkrajšie, čo môžeme zažiť, je pocit tajomna. Tento hlboký pocit stojí pri kolíske skutočného umenia a skutočnej vedy.“ Albert Einstein Z nemeckého originálu Einfach Einstein! (Franckh-Kosmos Verlags, Stuttgart 2018) preložil DušanValent.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
361736
Názov
Jednoducho Einstein!
Podnázov
Beztiažovo zrozumitel’né geniálne myšlienky
EAN/ISBN
9788055168470
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Rüdiger Vaas
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
128
Rozmer
260×210×10 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jednoducho Einstein! zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.