Blíženci

Sú to jej milované dvojčatá, alebo podvrhnuté deti?

Melanie Goldingová

SVK Slovensky IKAR2019/08

Kniha: Blíženci - Sú to jej milované dvojčatá, alebo podvrhnuté deti? - 1. vydanie - Melanie Goldingová
Takmer nikto jej neverí. Ona je však odhodlaná svoje deti zachrániť!
Katalógové číslo: 361733 viac »
Ušetríte až 2,94 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,96
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Blíženci

Sú to jej milované dvojčatá, alebo podvrhnuté deti?

Všetci jej vravia, že je vyčerpaná a potrebuje si poriadne oddýchnuť. Majú pravdu. Lauren Tranterová práve porodila krásne dvojčatá, Morgana a Rileyho, a v živote nebola unavenejšia.

Len ona však vie, čo sa stalo v prvú noc po pôrode v nemocničnej izbe. Odrazu sa tam objavila záhadná cudzia žena a chcela jej deti vziať. Vlastne nie vziať, vymeniť za akési iné... stvorenia. Okrem Lauren ju však nikto iný nevidel. Ani policajti nič nezistili. Všetci od lekára až po jej manžela sú presvedčení, že všetko sa odohralo iba v jej hlave. S výnimkou detektívky Joanny Harperovej, ktorej intuícia našepkáva čosi iné.

Prešiel mesiac.

V jedno slnečné ráno sa ustráchaná Lauren konečne vyberie s dvojčatami na prechádzku k rieke, zdriemne si na lavičke – a obe deti zmiznú. Polícia pohotovo zakročí, ale keď sa nakoniec dvojčatá nájdu, sú akési iné. Vyzerajú síce ako Morgan a Riley, aspoň všetci ostatní to tvrdia, ale Lauren sa niečo nezdá a zdesene kričí: To nie sú moje deti!

Lauren je odhodlaná svojich synov nájsť a zachrániť, tak ako to káže stará legenda, aj keď riziko je nepredstaviteľné. Ak sa mýli, urobí najväčšiu chybu vo svojom živote.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
361733
Názov
Blíženci
Podnázov
Sú to jej milované dvojčatá, alebo podvrhnuté deti
EAN/ISBN
9788055167947
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Melanie Goldingová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/08
Rozsah
360
Rozmer
200×125×32 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Detektívka seržantka Joanna Harperová stála na viadukte s ostatnými policajtmi. Na protiľahlom brehu rozľahlej vodnej nádrže videli matku. V náručí zvierala dvoch synčekov, dvojčatá, a očividne bola odhodlaná vojsť s nimi do vody.

Harperová sa obrátila k detektívovi inšpektorovi. „Ako ďaleko sú naši na druhej strane?“

Piesčitý nános, na ktorom žena stála, zo všetkých strán obkolesoval hustý porast. Aj z diaľky Harperová videla, že dodriapané ženine nohy sa lesknú od krvi.

„Priďaleko,“ konštatoval Thrupp. „Nemôžu sa k nej dostať.“

Ponad hlavy sa im s hukotom prehnala helikoptéra a sčerila vodnú hladinu, z jej amplióna hromovým hlasom zaznela výzva: Ustúpte od vody. Hrozivý hukot, ohlušujúci a nemilosrdný, burácal nad hlavou toho útleho žieňaťa, no aj policajti na palube helikoptéry vedeli, že ju nemôžu nijako zadržať. V celom údolí nebolo jediné vhodné miesto na pristátie a kvôli bezpečnosti matky a oboch detí sa nemohli spustiť nižšie. Harperová v ďalekohľade zbadala, ako sa žene podlomili nohy. Zosunula sa na piesčitý nános s tvárou vyvrátenou do neba, bábätká si neprestajne tisla k telu. Možno to nakoniec predsa len neurobí.

 Zrazu si spomenula, čo vravela tá starena.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 4 z 5
05.09.2019 22:14:47

Melanie Golding vytvorila dve silné postavy. Na jednej strane Lauren, ktorá údajne prišla o svoje dvojčatá, a na strane druhej vyšetrovateľku Joannu Harperovú, ktorá jej – zdá sa – ako jediná verí. Obe ženské postavy majú svoj príbeh, a autorka odkrýva najmä ich minulosť, ktorá v prípade zohráva rolu. Melanie necháva isté veci nedopovedané, a núti čitateľa nad knihou rozmýšľať. Má veľmi silný rozprávačský talent, čo vás neustále núti pokračovať v čítaní. Je úplne jasné, že Blíženci nie sú knihou pre každého a nie každý v nej aj nájde pochopenie. Mňa ale príbeh veľmi zaujal a vytrhol zo všednosti dní. :)