Proti všetkým pravidlám

Ariel Levy

SVK Slovensky Absynt2019/04

Kniha: Proti všetkým pravidlám - Ariel Levy
Katalógové číslo: 361450 viac »
Ušetríte až 1,71 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Edícia 100 percent
Edícia 100 percent
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
Kolekcia titulov: Queer

Queer

Queer je pojem pre ľudí (LGBTI+), ktorých sexuálna orientácia nie je heterosexuálna alebo rodová identita nie je cisrodo… Zistiť viac...
15,19
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Proti všetkým pravidlám

"Odmalička mi hovorili, že som príliš živelná, príliš prudká, že je ma príliš," píše americká spisovateľka Ariel Levy vo svojich výnimočných memoároch s názvom Proti všetkým pravidlám.

Ako mladá žena sa rozhodla, že ak sa stane reportérkou, perfektne sa spojí jej sila i všetky túžby. Stane sa profesionálnou objaviteľkou, druhom ženy, ktorá je slobodná vo všetkom, čo si vyberie. Presťahuje sa na Manhattan a roky strávi dobrodružným cestovaním po celom svete, aby pre slávny časopis The New Yorker písala portréty nezvyčajných ženských hrdiniek. Zažije však aj nepredstaviteľné sklamania, kvôli ktorým sa musí vzdať mnohých svojich ilúzií.

Vo svojom autobiografickom románe zachytáva nielen vlastný život, ale aj našu komplikovanú súčasnosť. Je to príbeh o veľkej láske i obrovských stratách, o závislosti, homosexualite a veľkej ženskej sile. 

"Domnievala som sa, že som tie divoké živly vo mne, tú energiu, nenásytnosť, lásku skrotila a ukotvila v živote, v ktorom sa dali udržať na uzde. Ale ony explodovali."

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
361450
Názov
Proti všetkým pravidlám
EAN/ISBN
9788082030955
Forma
Brožovaná
Autor
Ariel Levy
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Rozsah
192
Rozmer
130×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Proti všetkým pravidlám zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.