Chuť žiť

Valentína Sedileková

SVK Slovensky Elist2019/05

Kniha: Chuť žiť - 1. vydanie - Valentína Sedileková
Katalógové číslo: 360690 viac »
Ušetríte až 1,93 € z bežnej ceny 11,95
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Chuť žiť

"Ničila ma, a pritom sa tvárila, že ma ľúbi. A ja som pri hľadaní vlastnej sebahodnoty bola ochotná obetovať aj vlastný život.”

Chuť žiť je unikátne napísaná autobiografická kniha o živote s anorexiou. Jej obsahom je 43 písaných obrazov, teda situácií, ktoré opisujú vnútorné prežívanie. Nečakajte denné záznamy, práve naopak – knižka Vás zavedie do čistých útrob autorkinej duše. Obklopí Vás príbehom dôvery i boja s chorobou a ukáže, čo sa skutočne odohráva v mysli chorých dievčat a chlapcov. Autentické čriepky života dopĺňajú obrazy (arteterapické diela) dievčat, ktoré sa na mentálnu anorexiu liečia, ako aj potrebné a zaujímavé fakty a štyri odborné komentáre. Všetky časti dotvárajú ucelený obraz o vážnej psychickej chorobe s najvyššou úmrtnosťou vôbec a otvárajú dvere porozumeniu aj tipom ako pomôcť sebe či svojim blízkym.

O autorke: Valentína Sedileková je zakladateľkou celoslovenského projektu Chuť žiť venujúceho sa poruchám príjmu potravy, ktorými si sama prechádza. Jeho úlohami je šíriť informovanosť, povedomie, prevenciu a pomoc, ako aj zlepšovať a poukazovať na stav detskej psychiatrie na Slovensku. Okrem toho sa venuje písaniu kníh – autobiografickému dielu Chuť žiť o živote s anorexiou, či fantasy trilógii s politickým motívom Pokrvní. Zaujíma ju politika, školstvo, história a domáce i svetové dianie, o čom publikuje články do Denníka N a týždenníka Trend. Má osemnásť rokov a paralelne študuje v Bratislave na medzinárodnej škole LEAF Academy a v Banskej Bystrici na Gymnáziu Tajovského.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
360690
Názov
Chuť žiť
EAN/ISBN
9788081972249
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Valentína Sedileková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
144
Rozmer
176×124×10 mm
Hmotnosť
0,23
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Chuť žiť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.