Obklopení radosťou

Ingrid Fetellová Leeová

SVK Slovensky IKAR2019/05

Kniha: Obklopení radosťou - 1. vydanie - Ingrid Fetellová Leeová
Katalógové číslo: 356855 viac »
12,35

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Obklopení radosťou

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo nás teší pohľad na západ slnka alebo rozkvitnuté čerešne? Existuje dôvod, prečo sa ľudia pri pohľade na záplavu lampiónov usmievajú?

Odborníci nás nabádajú hľadať vnútornú rovnováhu v sebaovládaní alebo v meditácii – a izolovať sa od vonkajšieho sveta. Učia nás nefixovať sa na materiálny svet, lebo ten v nás vyvoláva radosť len minimálne, ak vôbec. Ale čo ak je práve vitalita nášho okolia tým najľahšie obnoviteľným a dostupným zdrojom radosti?

Dizajnérka Ingrid Fetellová Leeová vo svojej knihe vysvetľuje, prečo sme na jednom mieste nepokojní alebo súťaživí, a na inom vyrovnaní a šťastní. Prostredie, v ktorom žijeme, veci, ktorými sa obklopujeme, ovplyvňujú našu náladu viac, ako si myslíme. Dbať na estetickú stránku okolia nie je prejavom povrchnosti, práve naopak. Môže hrať v náš prospech, aby bol náš život bohatší, zdravší a naozaj radostný.

Z anglického originálu Joyful ? The Surprising Power of Ordinary Things to Create Extraordinary Happiness (Little, Brown Spark, New York 2018) preložila Viera Zvadová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
356855
Názov
Obklopení radosťou
EAN/ISBN
9788055166315
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ingrid Fetellová Leeová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
336
Rozmer
200×125×20 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Obklopení radosťou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.